Akinek volt abortusza, miért tette? Miért nem tartotta meg a babát?
Nézd, én igazán visszafogott voltam veled, de már látom, hogy hiba volt.
Neked kb. f.ngod sincsen, milyen hosszan, milyen csatornákon keresztül beszélgettünk nagy békességben és türelemmel a kérdezővel tegnap. Felteszem, szeretnéd dörzsölni a tenyered, hogy engem igehirdetőként tüntess fel, de - fájdalom -, ez már csak azért sem sikerülhet, mert feketén-fehéren leírtam: minden nőnek joga van a gyermeke abortálásához.
Aki szánalmas, az te vagy. A h.lye, bántóan tudatlan sejtcsomózásoddal, a zigóta - embrió - magzat fejlődési fokozatainak figyelmen kívül hagyásával, de inkább ezen fogalmakkal kapcsolatos ismereteid hiányával. Melyeket inkább vállalsz a virtuális nyilvánosság előtt, megbélyegezve saját magadat a tudatlanság és sötétség tulajdonságjegeivel, pusztán azért, hogy élvezettel hallgathasd: ez a magzat is belehalt...
Ha méltóztattál volna elolvasni a kérdező MINDEN kommentjét, és nem csak döglégyként tapadtál volna rá a témára, akkor nyilván feltűnt volna, hogy az ostoba sejtcsomózásoddal mekkora bakot lőttél.
Feltűnt volna neked továbbá az is, hogy míg én nem mondtam a kérdezőnek sem azt, hogy szüljön, sem azt, hogy ne, addig te csorgó nyállal nyomod bele az abortuszba. Ezek után pedig van képed a másik oldalt és engem lelkiismereti elnyomónak titulálni, nyilván azért, mert a hatalmas eszeddel nem sikerült észrevenned, hogy a link és a hozzászólás célszemélye te magad voltál. Részemről.
A személyes véleményem az, hogy senki lelkiismerete nem lesz tisztább a fenti témában, még akkor sem, ha más magzatát internetes hozzászólásaival a halálba küldi. Így a tiéd sem.
Kedves Kérdező!
Neked péntekig van még időd, és ahogy írtam tegnap: most egy dolgot tehetsz: gondolkozol.
Kérlek, amit 53%-nak szántam, azt ne vedd magadra. Egy dolog, ha valaki olyan dilemmában érzi magát, mint Te, akinek az életére a döntés így is, úgy is kihatással van, de hogy olyan lények kardoskodnak a Te magzatod halála mellett, akiknek köze nincsen a személyes sorsodhoz, az szerintem puszta perverzió. A kritikai észrevételeimet ezzel kapcsolatban annak a "drágának" szántam, nem Neked.
Nézd, ez is egy szempont, én nem vitatom. De a tegnapi aggályaid, melyek a tegnapi főkérdésben fogalmazódtak meg a saját további életed morális vetületével kapcsolatban, valós aggályok. És ennél fogva ezek is kiadnak egy mérlegelendő szempontot.
Sajnos dönteni senki sem tud és nem is akar helyetted. Kívülállóként, félelmek nélkül mi könnyebben vagyunk és tisztábban látunk. De a döntés súlyát, legyen az akár pro, akár kontra, egyedül Te viseled majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!