Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hány évesen volt abortus...

Kinek hány évesen volt abortusza, ha volt miért, vagy miért tartotta meg a babát, védekezett-e. Beszélünk őszintén?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt, egy barátnőmet írom, akinek kétszer, ebből egyiknél még fiatal volt nagyon,a másiknál azt mondta, rábeszélték. Bőgve mesélte, hogy ott már voltak tünetek is, az már nehezebb volt neki, akkor még nem értettem, miért, Mikor kismama lettem, rájöttem, miről beszélt,rossz lett volna, ha egyszer csak eltűnik az elején minden...
2012. jan. 11. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
én is egy ismerősömet mesélném el 16 éves volt mikor teherbe esett tudta is hogy mikor mert nem védekeztek "kicsit" ittasok voltak és ugy eset teherbe.ő meg akarta tartani a babát de az annya és a párja mondta hogy vetesse el,és el is vetette....azóta is bánja hogy el vetette igaz már nem azzal a párjával van de mondta hogy ilyen hülyeséget még egyszer nem tenne.
2012. jan. 11. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

20 éves voltam, nem gondoltam bele a következményekbe nem védekeztünk, fel se akartam fogni, hogy terhes vagyok.

napokig gondolkodtam, hogy hogyan tovább, de végül nem tartottam meg

2012. jan. 11. 13:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Saját "élményeket" még nem írtatok. Senkinek sosem volt abortusza vagy nem is gondolkodott rajta???

Én igen. És volt is. 17 éves voltam.

2012. jan. 11. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
20 éves voltam. Minden szempontból korai lett volna, nagyon fáj de anyukám rábeszélt (pontosabban inkább lelkileg zsarolt) és elvetettem. Így be tudtam fejezni az egyetemet, lett normális párom, lakásunk, életünk és imádott férjemnek szültem 2 gyereket. De sokszor belémhasít mi lett volna ha...máig tudom mikorra lettem volna azzal a babával kiirva és azon a napon mindig eszembe is jut. (febr.24).
2012. jan. 11. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Jajj kedves utolso ez borzalmas lehet...
2012. jan. 11. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Szia,nekem a fiam 4 honapos volt és hirtelen nemjott meg.Akkor nem is gondoltam a terhességre mert annyira foglalkoztatott a fiam nagyon orultem neki.Elmentem dokihoz és hát megtudtam hogy baba van a dologban.Mai napig csak magamat okolom hogy nem tartottam meg.Rettenetesen sajnálom hogy ilyet tettem:(
2012. jan. 11. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Alig 16 évesen első nagy szerelmi viszonyból spermicides óvszer kiszakadása, majd nőgyógyász javaslatára 2 db (!) postinor beszedése mellett terhes maradtam.. Akkor eszembe sem jutott megtartani a babát (az esetleges betegségtől is félve a gyógyszer miatt), és érdekes módon csak túl lettem rajta, mint egy gép.. A lelki feldolgozás csak később jött, mikor már elkezdett érdekelni ez a téma. Majd az élet visszavágott: az előző már nagyon akart terhességem (27 évesen) vetéléssel végződött, és utána a Kisfiam is csak nagyon nehezen és soká jött össze. Olyan volt, mint egy vezeklés.. Most 31 évesen szeretnénk Neki kistesót, remélem hamar összejön...
2012. jan. 11. 16:21
 9/10 Manka68 ***** válasza:
64%

Szia!

18 évesen pár hónapos kapcsolatban lettem terhes. Ő is postinoros baba. De nem vetettem el, úgy voltam vele, ha már elég nagylány vagyok a szexhez, akkor a babázáshoz is. Az apa azonnal megkérte a kezem, szülői elvárások miatt igent mondtam. A babát nem bántam meg, a házasságot igen. Azóta elváltam, a mostani párommal nagyon jól megvagyunk, és már évek óta küzdünk a babáért. Sikertelen inszemek, lombikok, egy vetélés és egy missed ab van mögöttem. A missed ab technikailag nem különbözik az abortusztól, testileg lelkileg nagyon megviselt. El sem tudom képzelni, hogy vannak nők, akik ezt önként vállalják esetleg többször is. :-( Ezt kérlek ne bántásnak vegyétek, tényleg szó szerint nem értem a dolgot. :-(

2012. jan. 11. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:
32%
17 évesen volt abortuszom. először úgy döntötttem megtartom! jártam is uh-ra már kikellett volna kapnom a kiskönyvem amikor észre vettem hogy senki nincs már mellettem és siralmas életet tudnék biztosítani a babának . így kiskönyv helyett egy abortuszos papírt kértem . :(((( mai napig megvisel.
2012. jan. 12. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!