Valaki aki ugy esett teherbe hogy megszakítással védekezett? Vagy valami furcsa módon esett teherbe?
Szia
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de a megszakítás nem biztonságos! Én 6 hónapos terhes vagyok(boldog is) mi nem védekeztünk máshogy csak a kérdéses módon , nem terveztük csak azt ha jön akkor jönni kell.(kb. egy évig nem estem teherbe)De biztosan állíthatom , hogy semmi sem nyújt 100 % biztonságot.Barátnőm fogamzásgátló mellett lett terhes, szerencsére teljesen egészséges babája született.
jaa persze ezt olvasgattam itt már sokat csak hogy ez mennyire gyakori? és igen tudom hogy végül is semmi sem 100% os védekezés csak ha nincs sex.
csak mert olvastam már olyat hogy ugy esett teherbe és ott szuszog mellette a babája, végül is csak ilyenekre lettem volna kíváncsi hogy kinek mennyire vált be ez a fajta "védekezés".
Mivel amegszakítással védekezők közülminden harmadik nő egy éven belül terheslesz, ezt nem nevezném védekezésnek.
Számokkal
30% amegszakítás
1% óvszer és
0,05 tabletta
szerintem látszik a különbség
Szia
Egyik ismerősöm is így esett most teherbe. Már van 3 gyermeke többet nem akartak...Erre láss csodát pozitívat tesztelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!