Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki ugy esett teherbe...

Valaki aki ugy esett teherbe hogy megszakítással védekezett? Vagy valami furcsa módon esett teherbe?

Figyelt kérdés
leírnátok hogy hogy történt?
2011. máj. 4. 15:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
meg azért irtak csomóan hogy megszakítással lett terhes a másik tábor meg hogy évek óta ugy védekeznek és nem lett terhes, azért fura hogy, nem lehet hogy ott ahol terhesek lettek valami más is volt, mármint hgoy nem szált ki időben vagy valami? vagy tényleg ennyire fogékony az eggyik nő a másik meg még véletlenül sem?
2011. máj. 5. 09:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Osztálytársam évekig így védekezett, aztán 3 év után mégis terhes maradt.
2011. máj. 19. 11:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Háááááááááááááát ez az applikátoros kézzel felvitt dolog engem is érdekelne!!!
2011. júl. 30. 12:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Képzeld az egyik barátnöm menstruácioja alatt lett terhes,a másiknak 2százalékot adtak a terhességre az orvosok,mivel állandoan cisztái voltak és egyszerüen rendszertelen volt a menzesze,igy fogamzásgátló tabletával rendszerezték,harmadik honapba teherbe esett,gyönyörű kisfiu édesanyja.Mi négy éve probálkozunk mindennel,de semmi,ugy látszik nemvagyok termékeny :(
2011. júl. 30. 12:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Én úgy fogantam meg, hogy kiszakadt a gumi. Egyetlen alkalom volt, spermaölős fajta, és még gondolkodtunk is a párommal utána, hogy menjünk-e esemény utánit íratni. Aztán úgy döntöttünk, hogy - mivel már fontolgattuk a gyerekkérdést, csak anyagi okokból toltuk volna még - hogy ha egy alkalomból összejön, hát várjuk szeretettel. :)

Már 3 éves, eleven, égedelem, és a szemünk fénye. Most már a tesóprojecten dolgozunk, viszont már többször is voltunk együtt, és ő még nem fogant meg. Lehet, hogy megint gumizni kéne, és kiszakítani, hátha akkor hamarabb összejönne... ;)

2011. júl. 30. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Hát mi "csak" simogattuk egy mást a férjemmel. Neki jó volt, aztán ő akart kényeztetni engem, előtte el is ment kezet mosni, de valahogy a hasán levő "cucc" mégis ráment az ujjára, és azzal simogatott engem.

Mivel mi természetes módon védekezünk (ezért is nem volt akkor aktus), tudtam, hogy peteérésem van. Épp másnap reggel ugrott fel a hőm. Tehát ha úgy vesszük, nem voltunk elég óvatosak.

Harmadik baba lett volna, ha velünk marad... :o(

Hamarosan már élesben dolgozunk majd a harmadikon!

2011. júl. 30. 13:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Anyukám húga úgy lett terhes, hogy óvszerrel védekeztek, és elméletileg nem szakadt ki. Természetesen mi nem néztük meg.A teszt nem mutatta ki, de amikor elment orvoshoz, a szükséges évi vizsgálatra kiderült, hogy terhes. Elvetetni már nem tudta volna, de nem is akarták. Azóta már megszületett a kislány, és szép, boldog, kiegyensúlyozott kis emberke a bátyusával együtt. :) ( A kisfiú tervezve volt, a kislánnyal még szerettek volna várni, de ha már így alakult megtartották)

2011. júl. 30. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:

szia!

en most 6 hetes terhes vagyok es a megszakitasos modszer mellet lettem az a harmadik babaval.Tenyleg igaz hogy aki igy vedkezik az egy even belul terhes lesz:)

2011. júl. 30. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:

1. baba több mint másfél év után tévedt be hozzám megszakitásos módszernél. Szülés után 1. szex gumival, kiszakad, hú nem lettem terhes. Rá félévire megszakitásos mellett ismét teherbeestem. Sajna egyik baba sem maradt meg.

Utána viszont már nem biztam magam a természetre. Akkor jöttek a gyerekek amikor beterveztem őket, és rögtön. :)

2011. júl. 30. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!