Akinek volt már abortusza, védekezett? Ha igen, hogyan?
első vagyok
nem gondolom, hogy hibás voltam, sajna ez a hibaszázalék, minden foggátló eszközben benne van csak én voltam az a 0,01% :-(
sajnos nem tudni mi lett volna, ha végig viszem a terhességet
lehet hogy elvetéltem volna spontán, de őszintén megmondom, nem mertem rizikózni, hogy mi lesz ha...?
ha nem lett volna gond, akkor megtartom
Szia.
Fogamzásgátló mellett. Nagyon rosszkor jött. :((
Elszakadt az óvszer, nem volt kocsi hogy 72 órás tabit szerezzünk. Reménykedtünk, hogy tán mégse... de mégis :-(
Már van 2 kicsink (2.5 és 1 évesek), ő a 3.lett volna de nem tudtuk bevállalni, aztán kiderült hogy ikrek így meg pláne :-(
Ja, a második babánk meg Mercilon fogigátló mellett fogant, a férjem őt se akarta egyáltalán, kutyakeményen harcoltam érte és megtartottam.
Nekem is volt egyszer.16 éves voltam,kb másfél éve szedtem már fog gátló gyógyszert(azóta már pár fajtát szedtem,mire kiderült,hogy melyik a jó,így 21 évesen tartok kb a 6.fajtánál;az első nem használt,akkor volt az abortuszom is,alacsony volt a hormon tartalma,a másodiktól keményen el kezdtem hízni stb...)
Spirál drága,gumira allergiás vagyok,a kúpokban egyebekben nem bízok.Van még az injekció,de azt inkább nem vállalnám be,félek tőle.Így marad a gyógyszer.
Egészséges volt,de mivel akkoriban 2 munkahelyem volt és mellette suliba jártam,albérletben laktam,sokszor kajára alig volt pénzem még így is,ezért nem szerettem volna meg tartani.Ha véletlen mostanában terhes lennék tabletta mellett,valószínű,hogy még most sem tartanám meg.5-8 év múlva esetleg elgondolkodnék,de akkor sem biztos.(most meg azért nem,mert azon a munkahelyen dolgozok és abban a munkakörben,amit gyerek korom óta szerettem volna és nagyon új vagyok még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!