Akinek volt már abortusza, védekezett? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Felmérést szeretnék készíteni arról, hogy akiknek abortuszuk volt, azok védekeztek-e, ha igen milyen módszerrel, és valamit önhibájukból rononttak-e el. Névtelen az oldal, ugyhogy lehet írni nyugodtan. Kommentárt nem fűzök, és ne írjatok ti sem,objektív felmérést próbálok csinálni, kizárólag abortuszon átesett nők válaszoljanak. Aki cseszegeti őket, azt lepontozom! A kérésre válaszolókat mindenképp felpontozom!2011. máj. 26. 20:41
11/13 anonim válasza:
Szia!
20 évesen volt. Megszakítással védekeztünk. A mi hibánk volt, soha nem fogom elfelejteni.....
12/13 anonim válasza:
Szia! 'Volt 23évesen. Védekeztem,tablettát ettem. De éppen alacsonyabbra váltottam iskoladoki,majd nődoki javaslatára. (Tul magas maradi gyógyszer volt,azóta kiderült betiltott gyógyszeeer.) Egy lazacos szendvics miatt derült ki...Most 13ós lányunk van.S 26leszek.
13/13 anonim válasza:
10 évvel ezelőtt fogamzásgátló mellett estem teherbe stabil,évek óta tartó párkapcsolatban.
Nem tartottuk meg,jó döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!