Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek volt már abortusza,...

Akinek volt már abortusza, védekezett? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Felmérést szeretnék készíteni arról, hogy akiknek abortuszuk volt, azok védekeztek-e, ha igen milyen módszerrel, és valamit önhibájukból rononttak-e el. Névtelen az oldal, ugyhogy lehet írni nyugodtan. Kommentárt nem fűzök, és ne írjatok ti sem,objektív felmérést próbálok csinálni, kizárólag abortuszon átesett nők válaszoljanak. Aki cseszegeti őket, azt lepontozom! A kérésre válaszolókat mindenképp felpontozom!
2011. máj. 26. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

20 évesen volt. Megszakítással védekeztünk. A mi hibánk volt, soha nem fogom elfelejteni.....

2011. jún. 5. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! 'Volt 23évesen. Védekeztem,tablettát ettem. De éppen alacsonyabbra váltottam iskoladoki,majd nődoki javaslatára. (Tul magas maradi gyógyszer volt,azóta kiderült betiltott gyógyszeeer.) Egy lazacos szendvics miatt derült ki...Most 13ós lányunk van.S 26leszek.
2011. jún. 5. 20:34
 13/13 anonim ***** válasza:

10 évvel ezelőtt fogamzásgátló mellett estem teherbe stabil,évek óta tartó párkapcsolatban.

Nem tartottuk meg,jó döntés volt.

2011. jún. 5. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!