Akinek volt abortusza, miért tette? Miért nem tartotta meg a babát?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 09:08
11/78 A kérdező kommentje:
De nehéz meghozni a döntést.
2014. márc. 19. 11:27
12/78 ivilicious válasza:
Persze, hogy nehéz, én is nagyon sokáig ki voltam miatta, még egy miómám is lett..
13/78 anonim válasza:
Igen mert az nagyon felelősségteljes fiatalon ész nélkül szexelni, utána meg a saját kényelmünk miatt megölni egy pici életet. Igazságtalan az élet, hogy az ilyeneknek lehet utána gyereke, annak meg, aki tényleg becsülné nem.
14/78 anonim válasza:
És az is felelősségteljes, hogy nem mered vállalni a tetted a szüleid előtt. Na de hajrá, tudod mit tart a közmondás, Isten nem ver bottal...
15/78 ivilicious válasza:
Ész nélkül szexelni? 5 éves párkapcsolat volt, és pont vége lett. Kövezzetek meg, így tartottam jónak, és mai napig így tartom, akár mennyire rossz belegondolni, hogy most már majdnem 3 évesen itt lenne mellettem...viszont ősszel jön az első.
16/78 A kérdező kommentje:
Tervezett gyerek volt. De mit tegyek ha a marha apja lelépett? 14 hónapos a gyerekem. Két kicsit egyedül hogy tartsak el? Szüleim nem tudnak segíteni.
2014. márc. 19. 11:55
17/78 ivilicious válasza:
..és a saját kényelem az már a leglegutolsó a listában, az első az volt, hogy se ház,se semmim, a deviza hitel miatt a szüleimnek panelban nincs meleg víz (30ról 100 felé emelkedett ) ,nem szerettem volna úgy fürdetni a gyerekem, hogy fazékban melegítem a vizet...és apa sincs..hát, szerintem eléggé rossz sorsa lett volna. Egyetemet is pont kezdtem, elég messze a szülővárosomtól...úgy meg mi lett volna belőlem..Nyíregyházán, ahol nincs munka? hiába beszélek 9 nyelvet és kitűnő lett az érettségim, max egy gyrososba mehettem volna el ott, mert nincs semmi..egy szakadt gumi miatt...ha már gyereket szülök, akkor szívvel-lélekkel ráállok, és legyen apja..most komolyan, hány pasinak kell egy egyedülálló anya ?? nem soknak. és még kevesebb neveli saját gyerekeként...most is véletlenül jött, gyógyszer mellett, de van apa,olyan férfi, akivel igazán szeretjük egymást, és vele lennék életem végéig, és leszek is...és a legjobb apa lesz a világon.
18/78 ivilicious válasza:
Jaj szegényke :( hova lépett le az apja? vagy hogy?
19/78 A kérdező kommentje:
Vissza ment az anyjáékhoz. Nem tudom az okát. Màsfél hónapja. Azóta még a lánya után se érdeklödik. Nagyon fáj a műtét? Te egyedül mernéd vállalni a picit is? Am. Pénteken lenne a műtét.
2014. márc. 19. 12:10
20/78 anonim válasza:
Egyszer elég megkérdezni!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Vagy még nem érkezett olyan válasz, ami neked is tetszetős? Kiteregeted a magánéletedet hót idegenek előtt, ha meg azt mondom rád a leírtak alapján, hogy gerinctelen és gyáva vagy, amiért készülsz abortálni egy élő magzatot, akkor meg én vagyok a szar szemét, mert mertem őszinte véleményt formálni.
Gyanítom, elmúltál már 6 éves, próbálj meg egyedül dönteni az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!