Hót idegen kívánom, hogy kerül ilyen helyzetbe vagy a gyereked. Megnézném akko mekkora lenne az arcod.
2014. márc. 19. 12:36
22/78 anonim válasza:
Azt hittem már dontottel. Vagyis a masik kerdesben ezt irtad. Ne akard magad gyozkodni arrol hogy jobb lenne ha elvetetned. Ha abortuszt akarnál már leptel volna. Az a baba a tied hozzád tartozik. S mar dontottel a lelked melyen.
2014. márc. 19. 12:59
23/78 anonim válasza:
Végigkövettem a másik kérdést.
Most egyszerűen nem tudok mit mondani. "Hozzám már hűtlen lettek a szavak"...
2014. márc. 19. 13:22
24/78 anonim válasza:
Ilyen apa mellett én nem tartanám meg a babát a helyedben. Örülnék, ha a már meglévőt rendesen fel tudnám nevelni.
2014. márc. 19. 13:26
25/78 anonim válasza:
Szia! Sajnalom, hogy ilyen helyzetbe kerultel, es megertem, hogy nehez a dontes. Sokmindenre kell ilyenkor gondolni, hiszen egy gyereket fel is kell nevelni. Ha Te magad is nehez helyzetben vagy, es mar van egy pici gyereked, akkor gondolj inkabb ra. Nehez egy abortuszt vegigcsinalni, de amig par hetes, addig csak sejtcsomo, szive sincs meg. Ez biologiai teny, es ne foglalkozz azokkal, akik ennyire korlatoltak, hogy csak azt nezik, hogy megolod a gyereked. Egy par hetes sejtcsomo meg nem gyerek, ellenebn, akit mar megszultel, es nevelsz az elo emberi leny. Erre gondolj. Sok erot es kitartast kivanok Neked!
2014. márc. 19. 13:58
26/78 anonim válasza:
Kedves utolsó!
A kérdező nyilván azt tesz a gyerekével, amit akar, de ettől teljesen függetlenül nem ártana tisztában lenned a "bizonyított biológiai tényekkel"!
Az abortuszhoz minden nőnek joga van - hogy morálisan nem, az más kérdés, de jogilag igen - , de ne hazudd már azt neki, hogy nem gyerek az, akit pillanatnyilag még "vár".
Szerintem az Általad remélt végkifejlet reményében sem éri meg olyan tudatlannak tettetned magad, hogy az a kép rajzolódjon ki az általános műveltségedről, amit magad festettél.
2014. márc. 19. 14:13
27/78 anonim válasza:
25-os. 10 hetesen mar nemcsak sejtcsomo... 8hetesen latszottak a babam vegtagjai...
Ettol fuggetlenul kerdezo, en amondo vagyok, hogy a lanyodert felelsz. Neki is nehez apa nelkul, hat ha meg a masik baba is megszuletik.
2014. márc. 19. 14:55
28/78 anonim válasza:
Kedves 26 es 27-es!
Nyilvan en is tudom a folyamatokat. Nem neztem, hany hetes terhes a kerdezo. A biologiai teny az, h sejtcsomokent indul, sejtosztodassal. Egyebkent pedig eloszor magzatnak nevezik, majd a 12. het utan embrio. Ez sem veletlen! Nem pedig gyerek, ahogyan Te kedves tudatlan 26-os itt allitod!
Ha az abortusz ellen akarsz szonokolni, akkor azt mashol is megteheted, nevvel, felvallalva magad, mert az egyebkent is nehez helyzetben levo kismamaknak nem a Te lelkiismeretfurdalast kelto szanalmas igehirdetesedre van szukseguk, hanem tamogatasra egy kegyetlen nehez donteshez, ami tobb ember eletet befolyasolja.
2014. márc. 19. 15:03
29/78 anonim válasza:
Helyesbitek, embrio a megtermekenyulestol a szivhang megindulasaig. Onnantol pedig magzat. De nem gyerek! Gyerek az, akit az edesanya mar nevel, es akinek az eletet szinten befolyasolja az anyuka dontese...
2014. márc. 19. 15:09
30/78 anonim válasza:
Jól mondod, sok ember életét befolyásolja, főleg a babáét akit megölni készül. Nem véletlen hogy sok nőgyógyász nem is vállalja az abortuszt, nekik szent az élet védelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!