Felesleges ezen vitatkozni, engem például nem tudnátok meggyőzni, hogy tartsam meg, akik meg megtartanák őket meg nyilván nem lehetne meggyőzni, hogy elvetessék. A kérdés elméleti, mindenki elmondta a véleményét, mit kell erőszakoskodni?
2013. okt. 25. 12:54
32/107 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a kérdés elméleti?
Amúgy nem hiszem, hogy bárkivel erőszakoskodtam volna, feltéve hogy rám célzol...
2013. okt. 25. 12:57
33/107 anonim válasza:
29/30: Nem írtam hazugságot, beteg gyerekekkel foglalkozom, ha nem bírnám lelkileg, nem ezt a szakmát választottam volna. Pont ezért mondom azt, hogy ha lenne választási lehetőségem, én nem szánnék olyan életet a gyermekemnek, amit nap mint nap látok.
Mint írtam már korábban, minden tiszteletem azé, aki így is vállalná a gyermeket (de persze nem azért, hogy megmutassa a világnak, hogy ő mennyire erős, mert ilyen körülmények között is felneveli a kicsit). Én ezzel ezt lezártam, így is jobban belementem ebbe a vitába mint szerettem volna.
2013. okt. 25. 13:11
34/107 anonim válasza:
16-os vagyok... Nem értem miért kellett lepontozni. De köszönöm. Ez is bizonyítja, hogy szerencsére nem vagyunk egyformák és nem gondolkodunk ugyanúgy.
2013. okt. 25. 18:25
35/107 anonim válasza:
Egyébként meg vitatkozni tényleg felesleges ezen. Mindenki a saját életét éli, és abban az élethelyzetben kell eldönteni,mérlegelni, hogy tud-e vállalni egy ilyen életet. Utolsó voltam.
2013. okt. 25. 18:27
36/107 Hargitai János válasza:
üdv
Szerintem ha előre lehet tudni, hogy nem egészséges a gyerek, azt igenis el kell vetetni!! Ne magyarázza meg senki hogy 1 szülő örömét leli egy fogyatékos vagy magatehetetlen gyerekben.
2013. okt. 25. 19:01
37/107 anonim válasza:
Elvetetném.Én magam sem szerettem volna,ha karok nélkül születek a világra.Ha van reinkarnáció és reinkarnálódásom előtt megkérdeznék,hogy akarok-e karok nélkül megszületni,gondolkodás nélkül mondanám,hogy akar a fene!És én bizony nem tisztelem mások ellenkező döntését!Mert akik szándékosan hoznak világra karok nélkül gyermeket,holott adva volna a lehetőség abortuszra,ezek az emberek gonoszak,buták,önzőek!A mindenáron gyereket akarok szindrómától felfordul a gyomrom!
2013. okt. 26. 08:50
38/107 anonim válasza:
Lehet hogy jobban szerettél volna karok nélkül születni, mint egyáltalán nem születni, csak ezt elképzelni sem tudod...
2013. okt. 26. 22:41
39/107 anonim válasza:
38,ez egy nagyon buta hozzászólás.
2013. okt. 27. 08:04
40/107 anonim válasza:
Buta az, aki úgy dobálózik az élettel meg a halállal, mintha maga lenne az isten...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!