Elvetetnéd a babádat, ha hiányoznának a felső végtagjai (azaz a karjai)?
Nick Vujicic is elvan kéz és láb nélkül... és csupaszív ember. Ennek ellenére azt mondom, hogy ki törli meg az orrát ha nem vagy vele ? Ki törli ki a fenekét ha nem vagy vele ? és sorolhatnám.. Nick Vujicic se mindig boldog.. igaz egészséges teljes emberek sem...
Szerintem egy szülő, ha megteheti hogy választ, akkor ez nem kérdés.. csak egészséges gyereket szabad megszülni ! Ha van rá mód, hogy a vizsgálatok kimutassák a rendellenességet, akkor tessék vele élni és komolyan venni.
Vannak persze felelőtlen emberek akik a 21.században down kóros és egyéb rendellenes gyereket tiltás ellenére megszülnek.. van aki bírja egy ideig, majd minden követ megmozgat, hogy őt támogassák, hisz beteg a gyerek.. DE TUDTA ELŐRE..aztán sok eldobja egy intézetbe -na ez a borzasztó.. ott már nem lehet elvetetni.. és csak szenved a kis nyomorult(már bocs) mert ez még inkább nem élet.. inkább rabság életfogytiglan.. persze állami pénzeken -a felelőtlen szülő miatt!
Egy teljes embernek is nehéz a megélhetés, a munkahely szerzés... hol fog dolgozni kezek nélkül ??? még egy kezekkel rendelkező féllábú v. tolószékes se talál munkát... max bedolgozás.. robot munka éhbérért
EZT A JÖVŐT SZÁNOD A GYEREKEDNEK ? NEKED TUTI NEM LESZ JÓ...DE GONDOLD ÁT, NEKI MÉGÚGY SEM -KISZOLGÁLTATOTTAN EGY ÉLETEN ÁT.. FOLYTON VALAKIRE RÁSZORULVA..
Én elveszteném a két karom, én eldobnám az életem.. nem lennék púp a családom hátán.. aki egyedül bármire képtelen..
sok kellemetlen dolog van az eletben
Pl.a lezuhant lengyel vendegmunkas aki a nyakatol lefele lebnult kellemetlen ??
szerintem oljuk meg.
semmi nem olyan kellemetlen mint a halal.
NEM szabad Istent jatszanunk es mas ember elete felol dontenunk. Ami neked kellemetlen az a masiknak elfogadhato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!