Elvetetnéd a babádat, ha hiányoznának a felső végtagjai (azaz a karjai)?
Teljes mértékben abortusz ellenes vagyok, hozzá kell tennem, de igen. Elvetetném, bele szakadna a szívem, DE azt kell nézni ami a gyermeknek is a leges-legjobb. És ez azt hiszem olyan dolog, ami nélkül bár lehet élni, de miért szenvedjen a gyermekem egész életében attól, hogy ő nem lehet olyan, mint a többi egészséges gyermek?
Azt hiszem ilyen esetben meg kell lépni az abortuszt.
Szerintem nem felesleges az indoklás, mert nem tudjuk kitalálni, hogy mire gondolsz.
Én sem írtam, ezért megteszem: Én ismerek egy ilyen embert aki így született és egyből ő jutott eszembe a kérdés kapcsán. Nyilván korlátozva van, de mivel ebbe született bele, neki ez a természetes. Ráadásul a szervezet ilyenkor kompenzál is: nagyon ügyes kéz nélkül, egy csomó mindent megcsinál, ilyenkor nem magunkból kell kiindulni, hogy mi lenne, ha most vesztenénk el a karunk, mert nekünk sokkal nehezebb dolgunk lenne.
Őt látva, hogy mennyoire együtt tud ezzel élni, nem éli meg fogygatékosságként, így mondom azt, hogy nem vetetném el a babám, ha hasonló rendellenessége lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!