Az abortusznak vannak jelei/tünetei? Mit tegyek, hogy a párom ne jöjjön rá, hogy abortuszom volt?
Adjátok örökbe! Még mindig jobb, mintha abortuszt választanál, nagyon sokaknak nem adatik meg, hogy gyermeke lehessen, nagyon hosszú a várólista az örökbefogadható gyermekekért.
A gyermek egy ajándék, az életét csak Isten veheti el.
Sajnálom, hogy nem vagytok olyan anyagi helyzetben, de a lelkednek tuti, hogy könnyebb lenne, ha nem ezt a megoldást választanád. A párodnak pedig szerintem mindenképp mondd el! Remélem jól döntötök, közösen!
A Kérdezőék már lehet, hogy rég beszéltek a dologról... de ha még nem, akkor valójában a következő esélyek látszanak:
1, Ha a Kérdező eltitkolja, és úgy csináltat AB-t, akkor vagy kiderül, vagy nem. Ha nem, akkor valszeg megy a kapcsolat tovább mint eddig, ha kiderül, akkor meg vagy szakítanak, vagy mégse.
2, Ha a Kérdező elmondja, akkor:
a, a kérdező akarata érvényesül, és vagy együtt maradnak, vagy nem
b, a párja akarata érvényesül, és vagy működik, vagy nem
c, jutnak közösen valamire, valamelyikük meg tudja győzni a másikat.
Mint látható, sem 100%-os, sem 0%-os esély nincs, mindegyik esetben benne van, hogy működni fog tovább a kapcsolat, meg az is, hogy nem. Szóval ennyi tény ismeretéből, amit itt ismerünk, lehetetlen kb megmondani, hogy melyik esetben nagyobb az esély a hosszú távon együtt maradásra. Azzal is hazardíroz a Kérdező ha elmondja és megbeszélik, meg azzal is, ha nem.
En orulnek ennek a valasznak ez azt jelenti szeret tisztel es gyereket akar veled .nagy kincs az ilyen ferfi gratulalok nektek
Meglatod minden rendbe jon.
Kedves Kérdező!
Egy pillanatban küldtem el a kommentemet veled. Szerintem bátran és helyesen cselekedtél. Nagyon tisztellek ezért.
Meggyőződésem, hogy semmit sem rontottál el. Ha a párod szeretné ezt a babát és ez a történtek fényében egyértelmű, akkor biztos nem bocsátotta volna meg, ha a háta mögött veteted el a babát. Az egyik előttem szóló írta, aki túl van már egy abortuszon, hogy bár nem ömlik az emberből a vér, de egyértelmű jelei vannak a beavatkozásnak. Ha a párod abban a hiszemben lett volna, hogy elvetéltél, biztos vagyok benne, hogy tépett volna be hozzád a kórházba és zokogva kérdezte volna az orvost, hogy vigyázzon rád a vetélés után. Meggyőződésem, hogy igen hamar kiderült volna az igazság, és akkor biztos nem tartott volna ki melletted. Így viszont esélyetek van arra, hogy újra gondoljátok az életeteket - remélhetően egy új, babás felállásban. Nem hazudtál, és ez sosem lehet a veszte senkinek. A pillanatnyi rémület ilyenkor csak a jelenre fókuszálja az ember figyelmét, pedig a jövő sok boldogságot hozhatna nektek. Ha ennyire szeretné a babát a párod, akkor ha megszületik, ő végtelenül büszke lesz majd rád és ezer új szállal szövi át - megerősítve ezzel - a kapcsolatotokat.
De szeretném most letörölni a könnyeidet! Hogy fogjátok eltartani? Sok munkával, rengeteg lemondással, kreatív, ügyes ötletekkel és nagyon boldogan. Ha papíron egyedülálló vagy, 50% bölcsődei , óvodai ebéddel, ingyen tankönyvvel. Olyan kevéssel beérik ezek a kicsi babák! Nekem is van 3: mind használt ruhákat hordanak, de ez nem is látszik ! Pedagógus vagyok, férjem rokkant nyugdíjas+ fél állás, és lakáshitelünk is van. Ügyeskedni kell, de munkával sok kiadás megspórolható (pl. otthoni főzés).
Babakocsi-felajánlásomat tartom. Ha bármi kell még az induláshoz, és van nekem, azt is odaadom. Bölcsis baba mellett dolgozhatsz majd, hidd el, nem lesz baj. Nekem is bölcsis lesz 1 év múlva és megyek vissza dolgozni. 3 gyerek mellett. De életem értelmei, az biztos.
Édesanya leszel, és ez csodálatos. Engedd meg magadnak, hogy elkezdj nagyon örülni a babádnak!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!