Ki az aki beteg gyereket nevel és ha tudta volna másképp döntött volna??
10 vagyok
Annyival egészíteném ki, hogy a 6 éves gyerekedre is óriási keresztet tettél volna. Nekem a tesóm nehezen tud beilleszkedni a társadalomba, nem kifejezetten fogyatékos, de így is tök rossz ezzel a tudattal,
10+23vagyok
véletlen elküldte,szoval folyt-
hogy ő vele is kell majd foglalkozni haa szüleim nem lesznek, úgy hogy nagyon nehéz természet... Hát még aki tök kiszolgáltatott.
Feldmárnál hallottam arról a Japán templomról, vagy templomokról ahova azok az asszonyok járnak gyertyát gyújtani akiknek vagy elment a babájuk vagy abortálták őket. Az ő vallásuk szerint a gyerek akkor ha az anya továbbra is kapcsolatot tart a gyerekével gyertyagyújtással és beszélgetéssel akkor az segíti őt az anya életében. Szóval ezek a lelkek nem haragosak, és örülnek annak ha az anya továbbra is tartja velük a kapcsolatot. Szerintem ez nagyon szép, lehet utána nézhetnél és lelki megnyugvást kapnál te is!!
A fogantatàs pillanatàban egy biztos: a halàl.
Az nem mindegy, hogy a fogantatàs ès a halàl közt mennyit szenved az ember.
Jól döntöttèl. Ha megszülted volna, szenvedésből àllt volna az èlete.
12es és honnan tudod anyuka mit él át magában? Honnan veszed hogy tudta előre? Szerelőként biztos belelsttál az életébe. Mégis mit kéne csinálnia? A segélyekből alig lehet megélni, dolgozni kell, hova tegye? Menjen rá az egész család? Hallgassa ő 0-24ben az ordítást, attól megnyugszik a lelked? Ja és apuka hol van, azt mért nem ostorozza senki? Gondolom sehol mint az esetek nagy részében.
Könnyü ítelkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!