Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan győzzem meg, hogy nem...

Hogyan győzzem meg, hogy nem tarthatja meg a babát?

Figyelt kérdés

A feleségem teherbeesett védekezés mellett. Nyilván azért védekeztünk, mert tudtuk, hogy nem fér bele már egy baba az életünkbe. Van már három fiunk.

Egyszerűen nem tudjuk vállalni. A három gyerekkel is fizikai és mentális teljesítőképességünk határán táncolunk. Nincs időnk magunkra, egymásra és a gyerekekre sincs annyi, amennyit szeretnénk. Anyagilag sem tudjuk vállalni. Albérletben lakunk, ami már ötünknek is kicsi. Egy kisbabának már tényleg nem lenne hely. Én erőfelett dolgozom, ő otthon babázik évek óta. A legkisebb fiunk most múlt 1,5 éves. Úgy volt, hogy hamarosan visszamegy dolgozni és könnyebb lesz az anyagi helyzetünk. Ebből egy új baba mellett nem lenne semmi.

Idegileg mindketten kivagyunk. Fáradtak vagyunk, befásultak. Néha úgy érzem, már a harmadik is felelőtlenség volt, egy negyedik főleg az lenne.

De ő nem akarja elvetetni. Azt hajtogatja, hogy belehalna lelkileg. Engem hibáztat, mert az én szexuális igényeim nagyobbak és szerinte csak az a biztos védekezés, ha nincs szex. Hiába mondom neki, hogy ez sajnos megesik másokkal is és engem is nagyon elszomorít. De még én szükséges rossznak fogom fel, ő gyilkosságnak. Sajnos az idő telik és nem várhatok arra, hogy majdcsak észhez tér és belátja hogy nem tarthatjuk meg. Mivel, hogyan hassak rá?

2022. dec. 9. 12:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/254 anonim ***** válasza:
62%
Gyógyszerrel védekeztetek? Mert ha igen tuti nem szedte. Ő akart meg gyereket, mert nem akar dolgozni.
2022. dec. 9. 15:38
 42/254 anonim ***** válasza:
94%

"Ha semmiképp nem veteti el mond meg neki, hogy adja akkor bölcsibe mikortól lehet és menjen ő is dolgozni, mert neked ez így már nagyon sok."

Jó, ezt most elmondja, anyuka majd bólogat, aztán tojik rá :D Bölcsődébe egyébként is csak munkáltatói igazolással veszik be a gyerekeket, ergo előbb munkahely kell és utána tud egyáltalán jelentkezni - csak ugye melyik munkahely vár heteket, hónapokat, míg kiderül van-e hely a bölcsibem és mehet is a gyerek?

2022. dec. 9. 15:47
 43/254 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk régi munkahelyre gondoltam, vagyis remélem van ilyen, nem csak gyest kap az anyuka..
2022. dec. 9. 15:49
 44/254 anonim ***** válasza:
30%

Az örökbeadás felvetése esetleg nem opció? Akár nyilt örökbeadással, akkor tudjátok, hogy jó helyre kerül.

Illetve azt mindenképp jelezném a feleségemnek, hogy akkor kezdjen el olyan bölcsit keresni, ahol a gyereket beveszik fél évesen, mert megy a bölcsibe, a feleséged meg dolgozni, hogy el tudjátok tartani a családot.

2022. dec. 9. 16:03
 45/254 anonim ***** válasza:
25%

Öhm, sehogy nem kényszeríthetsz abortuszra - éppúgy szülésre sem - egy nőt.

Amit tehetsz: elválsz most, vagy később.

A 4. gyerek pont egy gyerekkel kerül többe, mint a három - ja, bocs, nem elvégra az ideősebbektől épp elég használt cucc marad neki.

2022. dec. 9. 16:32
 46/254 anonim ***** válasza:
83%

Akkor tönkrementek anyagilag, érzelmileg, a házasságotok egy kalap szr lesz, a gyerekek meg élhetnek mérgező légkörben, ahol apuka 36 órázik egy nap, anyuka otthon mereszti a..., de elvárja, hogy legyen fűtés, ruha, kaja, gyógyszer, etc.

Ha neked ez az élet kell, egs. Én albérletbe maximum egyet válllanék be - megjegyzem, nem vagyok benne biztos, hogy a feleség "véletlen" esett teherbe.

2022. dec. 9. 16:39
 47/254 anonim ***** válasza:
78%

A lószrt nem akarta a harmadikat. A negyediket is akarja, mert akkor addig sem kell dolgoznia.

Egyébként nem érdekelne, elzavarnám dolgozni, amint a gyerek betölti a 2-t, mert nonszensz, hogy te húzod az igát, ő meg potyogtat, és elvan otthon.

2022. dec. 9. 16:41
 48/254 anonim ***** válasza:
71%
Szüleim sokáig nem tudtak elválni, mai napig néha azt álmodom hogy sírok és kérem hogy váljanak el,pedig 40 vagyok... sz..r házasságban lenni gyerekként rosszabb mint elvált DE boldog apucival találkozni és garantálom a 4. Gyerekkel el lesz b..szva a házasságotok.
2022. dec. 9. 16:46
 49/254 anonim ***** válasza:
83%

Azért a kérdezőt sem kell itt áldozati bárányként beállítani.

Nagyon de nagyon kíváncsi vagyok arra a védekezési módra, ami mellett teherbe esett az asszony.

Nyilván ha olyan, ami csak rajta áll, hogy alkalmazza (pl gyógyszer), akkor a nő a hibás, ha elszúrta vagy direkt vagy nem direkt. A gumit szokás csekkolni miután végeztetek, a megszakítás nem védekezés, akkor spirál, rézgyöngy, vagy mi volt az, ami mellett sikerült mégis teherbe esnie az asszonynak?

2022. dec. 9. 17:29
 50/254 anonim ***** válasza:
74%

"Miért nem kötette el magát? "

Mármint a kérdező, igaz?

Férfiaknál sokkal kisebb beavatkozás és ugyebár eleve annak kellene többet tennie a védekezés sikerességéért, aki jobban nem akar gyereket.

Itt a kérdező nem akart.

"Nyilván ha olyan, ami csak rajta áll, hogy alkalmazza (pl gyógyszer), akkor a nő a hibás, "

Közös döntés a védekezés módjának megválasztása. Ha a gyógyszer mellett döntöttek, akkor is ugyanolyan hibás a férfi.

Gyógyszer mellett is csak szexszel lehet ugyanis teherbe esni.

2022. dec. 9. 17:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!