Miért van ennyire sok szélsőségesen abortusz ellenes?
A valós adatokra én is kíváncsi lennék, ugyanis az találtam, hogy az abortuszok 97-98 %-ában válsághelyzetre hivatkoztak és csak 0,1-0,2 %-ában bűncselekményre. Na most a nemi erőszak látenciája magas, nehéz megbecsülni (én 24-szerest találtam) és más-más dolgot is érthetnek alatta (pl. ha a feleségnek közben elmegy a kedve de a férj folytatja az mi?), de az általad tippelt 30 (50) % eltúlzóan magasnak tűnik. Már csak azért is, mert valószínűleg a védőnőnek inkább elmondja egy nő, mint hogy elmenjen a rendőrségre és feljelentést tegyen, szóval esélyes, hogy a látencia itt alacsonyabb.
A fiúknak a gondolkodást nem a bűncselekmények miatt kellene megtanítani, hanem úgy alapból. Ettől még nem lenne kevesebb erőszak. De a lányokat ugyanúgy meg kell tanítani védekezni, közös felelősség, nem kell a férfiakra tolni.
49 ha a feleség kedve elmegy tőle, de a férfi folytatja, az egyértelműen nemi erőszak, nem is kéne kérdezni. Lehet, hogy magasnak tűnik ez az arány, de sajnos annyira nem az. Nem, egy nő a védőnőnek sem mondja meg a bűncselekményt általában, mert tudja, hogy ezen "gyönyörű" hazában előbb kérdezik azt, hogy És milyen ruha volt rajtad, minek mentél oda, mint azt hogy ki volt a tettes, milyen lelki állapotban van a megerőszakolt nő.
De, ha egy kisfiút megtanítasz gondolkozni és nem az olyan hülyeségeket szajkózod neki, hogy ha tetszik neki egy lány és huzogatja a haját, az a szeretet jele, vagy azt, hogy a női nem valójában igent jelent, akkor a srácok egy részének talán az agya felköltözne a gatyájából a fejébe. És végül nem, nem a lányokat kell megtanítani védekezni, hiszen hiába tanulja meg, hogy ha 40 kilós kisgyerekként nem tud védekezni egy 120 kilós állattal szemben, tehát de, a nemi erőszakokért az el követők, vagyis legnagyobb részben "férfiak" felelősek, és ez nem hárítás....amk így gondolkozik....hát...csak reménykedni merek benne, hogy nem nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!