Mit tehetek, ha nagyon negatív érzést ébreszt bennem, ha egy nőnek volt már többször abortusza?
Figyelt kérdés
Lehet én vagyok előítéletes, de megfigyeltem sokaknál, hogy nem fogják fel drasztikusan a dolgot, mint ha sima műtét lenne. Lazán nem annyira védekeztek. Legalábbis a szavaikból az jön le. Hasonló érzést keltenek bennem az olyan férfiak is, akiknek a barátnőjüknek volt abortuszuk. Főleg abban az esetben, ha ők erőltették. Ilyenkor úgy érzem, a férfi is hibázik. Tudom ezekhez semmi közöm, de néha foglalkoztat.2022. nov. 15. 18:41
1/79 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb gondod az életben, hogy másokkal foglalkozol és zavarnak
2/79 anonim válasza:
Semmit, ez teljesen természetes. Én is elítélem a felelőtlen embereket.
3/79 anonim válasza:
Ott indul a dolog, hogy nem kell foglalkozni mások magán ügyeivel. Másodszor, azt nem írod, hogy férfi vagy nő vagy-e. Ha nő, akkor tökmindegy, ha férfi, akkor meg jobb ha tudod, hogy illetlen dolog a nőknek erre a témára irányuló kérdést feltenni.
4/79 anonim válasza:
Ez mindenkinek a magánügye. Véleményed lehet, de hacsak nem kérik ki, tartsd meg magadnak.
5/79 anonim válasza:
Tenni semmit nem tehetsz, csak annyit, hogy okulsz belőlük.
6/79 anonim válasza:
Miért kellene tenned bármit is? Az érzéseid a magánügyed, a mások tettei, meg az övék, nem is kellene tudnod róla.
7/79 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyeneket kérdezni. Vagy mondják maghktól vagy olvasom itt is.
2022. nov. 15. 19:13
8/79 anonim válasza:
Mit tehetek, ha negatív érzést keltenek bennem az olyan emberek, akik másokat elítélnek úgy, hogy nem is tudják mi van a háttérben. Az olyanokat, akik mások dolgával foglalkoznak, ahelyett hogy saját magukba neznének. Az olyanokat, akik nem tudják elfogadni, hogy nem minden fekete és fehér...
9/79 anonim válasza:
Mégis mit tegyenek, keseregjenek rajta életük végéig?
10/79 anonim válasza:
Akkor elmesélem, hogy anyunak két abortusza volt.
Tanult nő, három gyerekkel. Négyet szerettek volna, 3 nappal azután, hogy kiderült, terhes, az ikertestvére kórházba került egy agresszív hepatitissel, egy az egyben közölték, hogy kb esélytelen a felépülés (így is lett). Akkor voltak a gyerekei kicsik, 2 hónapos és két éves. Nem volt választás, anyunak kőkeményen vállania kellett mellettük a részét, ezért az ab mellett döntöttek.
Két év múlva lett újra terhes, akkor mertek újra gondolni arra, hogy jöhet a negyedik. A hetedik hétben volt, amikor a húgom fárólleesve koponyasérült lett. Megint az ab mellett döntöttek.
Na, ítélkezz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!