Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mehetek abortuszra szülői...

Mehetek abortuszra szülői beleegyezés nélkül?

Figyelt kérdés

nem vagyok még 18 éves és teherbe estem. Jelenleg kb 6 hete tart.

A barátom sem tud róla, egyedül én és a legjobb barátnőm.

Félek elmondani anyámnak mert akkor elő fogja venni a barátomat és az nem lenne jó, mert megcsaltam és így kiderülne minden. De ha nem mehetek abortuszra csak szülőivel akkor ki fog derülni minden, kell hogy legyen megoldás.

dec. 13. 14:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
dec. 13. 15:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Magan uton sem?
dec. 13. 15:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem és minél hamarabb be kellene avatnod anyukádat, mielőtt túl késő lenne.

Már, ha nem kamu a kérdés. Bár akkor is beavathatod anyukádat, hogy Pistike miért unatkozik ennyire 12 évesen.

dec. 13. 15:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem mehetsz magad.
dec. 13. 15:06
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mehetsz
dec. 13. 15:12
 6/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Ossze szedem a batorsagomat
dec. 13. 15:15
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos nem. S minél előbb beszéld meg anyukáddal. Szh.rabb gyereket nevelni, mint ha anyukádtól most kapsz egy verést, esetleg. De lehet, hogy máshogy reagálja le majd!
dec. 13. 15:18
 8/20 anonim válasza:
100%
Nézd, sajnos tetszik-nem tetszik, de a felelősséget vállalnod kell a tetteidért. Ezt jobb, ha előbb tanulod meg, mint később.
dec. 13. 15:21
 9/20 anonim ***** válasza:
85%
A barátod legyen a legkevesebb. Nagylány, ez egy egyirányú utca, és már besétáltál. Ergo vállalod a felelősséged. S ami érte jár. Ez kemény tanulópénz! Az egészséged, mert az abortusz, nem kockázat mentes, anyud haragja, barátod elvesztése.
dec. 13. 15:23
 10/20 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos es megbantam hogy nem az eszemre hallgattam.
dec. 13. 15:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!