Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mehetek abortuszra szülői...

Mehetek abortuszra szülői beleegyezés nélkül?

Figyelt kérdés

nem vagyok még 18 éves és teherbe estem. Jelenleg kb 6 hete tart.

A barátom sem tud róla, egyedül én és a legjobb barátnőm.

Félek elmondani anyámnak mert akkor elő fogja venni a barátomat és az nem lenne jó, mert megcsaltam és így kiderülne minden. De ha nem mehetek abortuszra csak szülőivel akkor ki fog derülni minden, kell hogy legyen megoldás.

dec. 13. 14:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek mindenképp el kell mondanod, hisz kell a szülői beleegyezés. Ha húzod, halasztod kicsúszol az időből is. Elhiszem, hogy rohadt nehéz és biztosan fogsz kapni egy jó nagy fejmosást, de ez elkerülhetetlen a te esetedben...
tegnap 09:02
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Fhu remélem, már elmondtad. Ha még nem tetted meg, akkor tedd meg minél hamarabb, nehogy kicsússz az időből. Inkább tudja meg a pasid, hogy hűtlen voltál, minthogy tönkrevágd az életedet csupán azért, mert félsz.
tegnap 10:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!