Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mehetek abortuszra szülői...

Mehetek abortuszra szülői beleegyezés nélkül?

Figyelt kérdés

nem vagyok még 18 éves és teherbe estem. Jelenleg kb 6 hete tart.

A barátom sem tud róla, egyedül én és a legjobb barátnőm.

Félek elmondani anyámnak mert akkor elő fogja venni a barátomat és az nem lenne jó, mert megcsaltam és így kiderülne minden. De ha nem mehetek abortuszra csak szülőivel akkor ki fog derülni minden, kell hogy legyen megoldás.

dec. 13. 14:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
18 éves korig csak szülöi beleegyezéssel lehet abortuszra menni (illetve ha a szülö nem egyezik bele, ezt felülírhatja a gyámhatóság), magánban meg elebe nem végeznek ilyen mütétet, de a beleegyezés mindenhol kell.
dec. 13. 16:04
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
Tudom, sovány vígasz most neked amit mondok. De nem te vagy az első, egyeten, se az utolsó, aki hibázott. Próbáld "felnőtt fejjel a felelősséged, minél kisebbre csökkenteni. Vagyis, minél előbb szólni anyudnak. Bízom benne, hogy normálisan reagálja le. Aztán számíthatsz egy jó kis büntetésre. Ami ha szerencsés vagy. Komoly korlátozásokban fog megtestesülni.
dec. 13. 16:09
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
Többször szerintem nem kell neki leírni, mert most már tisztában van a lehetőségeivel, és a következő, szükséges lépéssel.
dec. 13. 16:12
 14/22 anonim ***** válasza:
11%
Érdekes, mikor más alá feküdtél, védekezés nélkül nem féltél? Na hátha megtudja a leendő exed és megmenekül tőled. Amúgy meg nem, csak szülő beleegyezésével mehetsz abortuszra, ha bármi történne közben, halál, belső sérülés, ne a kórházat vonják felelősségre.
dec. 13. 17:36
 15/22 anonim ***** válasza:
41%

Nem.

Ellenkező esetben a tinik orrba-szájba abortuszra járnának!

dec. 13. 19:42
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mond el minél előbb anyukádnak. Hidd el, egy alapos fejmosással, és egy teljes mértékben jogos szakítással még mindig jobban jársz, mintha meg kéne szülnöd a megcsalásod eredményét...márpedig ha a szülő nem egyez bele, akkor muszáj lesz.
dec. 15. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:
12%

16!

Nem muszáj akkor sem megszülni! Fordulhat a gyámhatósághoz,akik felülbírálják a szülők abortusz-tiltását!!

dec. 15. 11:20
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
17 ami gyanítom fél pillanat alatt elintézhető.... 😒
dec. 15. 14:14
 19/22 anonim ***** válasza:
25%
Menni mehetsz csak nem végzik el
dec. 15. 14:43
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem mihamarabb szakíts a barátoddal, ezt senki se érdemli meg. Mit fogsz neki mondani az abortusz napján, hogy merre voltál? Ez a titok óriási teher, kíméld meg mindkettőtöket ettől, ez már így nem lehet egy őszinte kapcsolat. Anyukádnak mindenképp szólnod kell, és gyorsan, mert érdemes a lehető legkisebb terhességet megszakítani, nem várni, amíg nagyobb lesz, és itt vannak az ünnepek, sok időt veszíthetsz, ha nem cselekszel. Anyukád is valószínű inkább ebben a döntésben fog támogatni, mert feltételezem nem szeretné ő felnevelni a te nem kívánt gyerekedet, úgyhogy szerintem inkább vedd a bátorságot, később mindenki hálás lesz érte. A kapcsolatodat meg tényleg gondold át, nem hiszem, hogy ezt így érdemes lenne folytatni.
tegnapelőtt 10:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!