Most ilyen helyzetben mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Későn derült ki, hogy terhes vagyok, ráadásul egy másik országban élek, 16 hetes terhes vagyok. Sosem akartam gyereket, ráadásul bipoláris vagyok. Teljesen ki van az idegrendszerem, szuicid gondolataim vannak, dühkitöréseim vannak, és súlyos hangulatingadozásaim. Úgy érzem, hogy vége van az életemnek. Mit lehet ilyen helyzetben csinálni?

tegnap 15:31
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Éppen hazafelé tartok Magyarországra, és azt olvastam hogy ha nem lett időben észre véve a terhesség(pl orvosi hiba stb), akkor megcsinálják a 18. hétig az abortuszt.
tegnap 15:33
 2/21 anonim ***** válasza:
85%

Megszülni a gyereket és örökbe adni.

Legközelebb meg védekezni és ha hosszabb ideig nem jön meg terhességi tesztet csinálni.

tegnap 15:33
 3/21 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy védekeztem. Anyámék rám akarják kényszeríteni, meg a párom is. Pedig ez az egész kihozta belőlem a legrosszabb énemet.
tegnap 15:35
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Azért, mert nem lett észrevéve nem fogják engedni 18 hetesen az abortuszt.
tegnap 15:41
 5/21 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem gondolj arra, hogy most nem te vagy a legfontosabb, hanem a pici. Szülés után pedig add örökbe és addig is járj pszichilógushoz.
tegnap 15:43
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha betöltött 12. hét után jár a terhességed - márpedig ez a helyzet, akkor csak nagyon speciális esetben szakítják meg. Erről részletek itt:

[link]

A te eseted - az alapján, amit leírtál- nem esik egyik kategóriába se, az nem speciális helyzet, hogy te nem vetted észre a terhességet. A legvalószínűbb, hogy meg kell szülnöd a babát, a többit meg majd ti eldöntitek (felnevelitek vagy örökbe adod).

tegnap 15:49
 7/21 A kérdező kommentje:
A párom azt mondta, hogy ő felneveli egyedül is. Viszont akkor anyámék kitagadnak, nekem viszont még nincs saját lakásom(vagyis van, de azt fel kell újítani, és csak úgy lesz költözhető). Németben meg nem tudok egyedül élni, mert drága az albérlet, én meg most jelenleg egy 3 éves képzést csinálok(jövőre végzek). Mellette részmunkaidőben dolgozom, tehát egyedül nem bírnék albérletet fizetni.
tegnap 15:50
 8/21 anonim ***** válasza:
50%

Jézusom... :D

Persze, nem tudtad, hogy terhes vagy, anyádék kényszerítenek, hogy kihordd, meg a pasid is, plusz védekeztetek is.

Aha.

tegnap 15:57
 9/21 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy miért kellene egy 18-19 hetes magzatot abortálni? Csak mert te nem vetted észre, hogy három hónapja nincs menzi?

Bocs, ez a saját hülyeséged, szóval megszülöd a gyereket.

tegnap 15:59
 10/21 anonim ***** válasza:
35%

Gratula.

Milyen neveken gondolkoztok?

tegnap 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!