Mit csináljak az ilyen anyóssal? Mással is volt ilyen? Mit csináljak ilyen helyzetben hogy ne legyen sértődés?
Én is szeretnék babázni de el jött hozzánk faluról, itt van 2 hete és itt akar maradni egész hónapban,tán hosszabb időre , úgy tesz mint egy szuper mami, állandóan a gyereket falja nyalja alig van időm a gyerekkel foglalkozni. Mindig megmondja mit hogy kell csinálnom.
Ami fontos hogy nem akarom megbántani mert a férjem anyja.
Régebben mikor meglátogatott minket, ugyanez volt, állandóan pörgött forgott a házban, takarított, a férjem meg azt hitte én hagyom, hogy ő takarítson és én meg nem csinálok semmit. Pedig egyáltalán nem így volt hanem direkt magától direkt pörgött forgott.
Tehát megszületett a baba, (újszülött?) és anyós ott lábatlankodik, ment segíteni a pici babához vagy már idősebb gyermekről van szó?
Ha megsértődik azon, hogy meghúzod a határokat, akkor így járt. Van olyan meny aki ennek örül, mármint ha elmegy takarít, unokazik stb, de van (mint pl én is), aki nem szereti ha más takarít helyette a lakásban. Ez van. Ha anyosnak nem mered, akkor mond a férjednek. Mond el neki hogy zavar hogy tesz vesz csak úgy, állítsa le.
Egyszerűen mond meg anyósodnak: örülsz, hogy itt van, de ő ebben a házban csak vendég.
Szívesen fogadod ha segíteni akar. De azt nem ha kioktat.
Különben is nektek most kellene családdá kovácsolódni, ismerkedni nem pedig egy anyóst pesztrálni.
Hú de gáz szitu.
Nem is értem. Nálam is volt anyum 3 napot, aztán anyósom 3matsegíteni, de sosem a baba ellátásában, inkább házimunkával segédkeztek.
Szerintem is mond el a férjednek és a férjed beszéljen az anyjával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!