Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmondtátok a volt párotoknak,...

Elmondtátok a volt párotoknak, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés

7 évet voltunk együtt, diákszerelemként indult, még gimiben.

Tavaly szakítottunk, vagyis én szakítottam vele. Őt már a szakítás is rosszul érintette, hetekig könyörgött még, írt, keresett. Ezért én pl. nem is erőltetem azt, hogy felköszöntsük egymást, boldog karácsonyozzunk, mert ha vége, akkor legyen vége tényleg.

Nekem van más már, és kisbabát várunk.

Édesanyám szerint a volt párom megérdemelne annyit, hogy ezt ne az internetről vagy közös ismerőstől tudja meg... Az viszont hozzátartozik a dologhoz, hogy ő nagyon akart kisbabát anno. Én azt éreztem, hogy egyáltalán nem szeretnék, nehéz egyetemre is jártam, a diplomám után sem dőltem hátra, a hátam közepére sem hiányzott akkor egy baba. Utólag már tudom, hogy nagyon is akartam én, csak éppen nem vele.

Nem akarom még jobban bántani, azzal, hogy ő évekig próbált "rábeszélni", mindig határozottan elzárkóztam, most pedig egy évvel a szakítás után már terhes vagyok. Ráadásul fordított esetben én hülyén érezném magam, ha megkeresne azzal, hogy amúgy gyereke lesz. Rendben, gratulálok, de nekem mi közöm van hozzá?

dec. 30. 09:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%
Minek? Van olyan barát barátnőm is, aki csúnyán elbánt velem, neki se mondtam utána semmit. Ez az élet rendje, az exek után továbblépünk. Unokatesóm is kirakta a barátját, akinek ezután 1,5 évre felesége és gyereke volt, gondolom nem tervezték a dolgot, de azóta már 2 gyerekük van, szóval az időzítés az mindegy is.
dec. 30. 09:50
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kifejezetten rossz ötlet ezzel felkeresni, nem is tudom, honnan jött ez anyukádnak. Megtudnia lesz szar a pasinak, nem az internetről megtudnia. Hagyj neki békét, hogy elengedjen, feldolgozza. Amúgy meg nem is biztos, hogy internetről megtudja. Nekem is osztálytársam a férjem, pont 7 év után lett gyerekünk, az osztály nagy része azt sem vagyok biztos benne, hogy azt tudja, hogy házasok vagyunk, nem hogy a gyereket. Nem biztos, hogy kisírt szemmel nézegeti a fb profilod minden nap. Amúgy a babás képeket amúgy sem hülyeség privátra állítani, hogy csak ismerősök lássák, fontold meg. Arról nem is beszélve, hogy szegény új párod mit szólna hozzá, ha azonnal rohannál az exednek elmondani, hogy babát vársz. Még ha meg is érti, hogy miért csinálod... Jól biztos nem fog esni neki.
dec. 30. 09:50
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen.

Az hittem a fő kérdés alapján, hogy ő az apa, csak akkor derült ki, hogy babát vársz, amikor már szakítottatok :D Akkor nyilván el kéne mondani.

De így minek????? Főleg, ha nem is tartjátok egyáltalán a kapcsolatot, hülyeség lenne csak ezért megkeresni. Meg nem is tartozol neki semmivel sem. Élje az életét, te is éled a sajátodat.

dec. 30. 09:53
 4/32 anonim ***** válasza:
96%
Mármint azt, hogy valaki mástól vársz gyereket? Anyad se épeszű.
dec. 30. 09:57
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Dehogy. Ennél elb.ottabb ötletet elképzelni sem tudokl, mint hogy beledörgölöd az exed arcéba a terhességed. Anyád megbolondult vagy mi a szösz??
dec. 30. 09:58
 6/32 anonim ***** válasza:
92%
Anyád nem normális, nehogy hallgass rá! A világ legmegalázóbb és legbántóbb dolog lenne, ha ezt leírnád neki. Majd megtudja valahonnan, ha megtudja, ha netről, akkor onnan. Semmi köze hozzá, neked sem hozzá. Anyádnak valami baja van??
dec. 30. 09:59
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádat jobban érdekli a volt pasid lelkiállapota, mint a jelenlegi kapcsolatod és a párod érzései. Ez valahol érthető, hosszú idő volt, elkezdett ragaszkodni hozzá, vele képzelt el régóta.

Hülyeség lenne bejelenteni neki bármit is, a szakítás után gyakorlatilag semmi köze a magánéletedhez, így vagy úgy eljut hozzá minden infó, de nem a te feladatod tájékoztatni. Anyukádnak kell átállnia arra, hogy az ex már nem tartozik a családhoz.

dec. 30. 10:14
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

"Anyukádat jobban érdekli a volt pasid lelkiállapota"

Hát ha érdekelné, biztos nem akarná az arcába dörgölni a lánya terhességét...

Kérdező: gondold már magad a fordított helyzetbe. Évekig együtt vagy valakivel, akit állandóan nyösztetsz, hogy gyereket akarsz, de mindig ellenáll. Szakítotok, majd a következő nőjének egy év múlva gyereket csinál. És ez még nem elég, még odajön, és direkt az arcodba dörgöli:D

Hát komolyan mondom, hogy anyád nem komplett.

dec. 30. 10:16
 9/32 A kérdező kommentje:

Nincs baja, sőt, általában nagyon jó tanácsokat ad. Ezért is néztem, mikor ezt előadta nekünk. A páromat ezzel nem sértette meg, ő azt mondta, hogy elfogadja, ha szeretném külön elmondani a volt barátomnak, nem lesz ebből gond köztünk.

Babát mutogatni nem fogunk, de imádom a terhességem, voltunk már fotózáson is, eltitkolni nem fogjuk a dolgot és valószínűleg felkapott téma lesz egy ideig.

dec. 30. 10:16
 10/32 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy ha ő keresne meg, nem érteném. Gratulálnék, de nem érteném, hogy ezt velem miért kell külön közölni, mi közöm van az életéhez/életükhöz.
dec. 30. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!