Ti elmondtátok a férjeteknek/párotoknak, hogy aranyeretek lett?
Figyelt kérdés
Vagy ez túl intim dolog? Esetleg visszataszító?2013. márc. 1. 13:16
1/27 anonim válasza:
Ki másnak mondanád el, ha nem a férjednek? Szerintem nem visszataszítóbb számukra, mint pl a menstruáció.
2/27 gabszem válasza:
nincs olyan intim dolog amit ne mondanék vagy mondhatnék el a páromnak. Igen elmondtam neki hogy aranyerem van (szülés után volt)
3/27 anonim válasza:
:) igen.....és nem lett semmi bajom tőle
mindig tud a dolgaimról.....de ez egy jól működő házasságban/kapcsolatban normális,nem?
4/27 anonim válasza:
Ő is elmondja ha kijött egy pati a seggén!
5/27 anonim válasza:
El bizony. Ő sem rejti véka alá, hogy pattanás nő a fenekén vagy kidörzsöli az alsó a lába között. Hidd el, azt is elég kezelni. Ha úgy van, akkor még meg is kérem, hogy kenje be :-)
6/27 anonim válasza:
Persze, hogy elmondtam. Ő hozott nekem a patikából aranyérkrémet:)
7/27 anonim válasza:
Miért ne mondanám el. Símán megveszi a tampont, betétet, a vastagbéltükrözésem részleteit is elmeséltem, a szülésnél is bennt volt, mindent látott. Kinek másnak mondanám el, ha nem neki.
Elég durva lenne, ha egy férjnek a feleség intim dolgai visszataszítóak lennének. Akkor az már nem is igazi kapcsoltat.
8/27 anonim válasza:
nem kellett elmondanom, látta :-)) bent volt a szülésen :-D
9/27 A kérdező kommentje:
Nekem is bent volt az első szülésnél, de akkor nem volt aranyerem. És ezt most olyan "cikinek" érzem. Egy pattanást elmondani azért egész más, nem?
2013. márc. 1. 13:36
10/27 anonim válasza:
Habár nekem a császár miatt szerencsére nem voltak ilyen problémáim, de nem csinálnék belőle problémát.
Persze nyilván így direktben nem mondanám el neki, de ha meglátná, rákérdezne stb akkor nem tagadnám. Elvégre is a férjed!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!