Kismamák! Ti nem éreztétek soha hogy a férjeteknek elege lett belőletek?
Kb 1 hónapja vagyok itthon, babát várok.
Mindent megcsinálok itthon, hogy ha férjem hazajön neki csak pihennie kelljen! Mintha az utóbbi időben eltávolodtunk egymástól, már nem is élünk nemi életet, tisztában vagyok, hogy neki kell most dolgoznia helyettem is míg a babánkat várom! De mit reagálnátok Ti a női munkatárssal való éttermi látogatásoknak, vidéki "munkáknak", és mindig ugyanazzal a kollégánővel?!
Kicsit gyanús...
Szerintem ha hazajön, állj elé, és vond kérdőre!
Az én párom is igényli a házaséletet, pedig én is babát várok, 20 hetes vagyok. Heti 3 szor biztosan, ha később nem megy, akkor megoldjuk máshogy :)
Gondolom ha otthon vagy, veszélyeztetett vagy, de legalábbis az orvos eltiltott a munkától, feltételezem okkal. Talán a férjed úgy gondolja, hogy ezen logika alapján a szex sem tenne jót neked és a babának.
Bár vidékre nem jár a párom, de együtt szokott ebédelni a kolléganőivel "csak úgy" is, ne kell ezt azzal magyaráznia hogy munka miatt. Én is szoktam férfi kollégámmal ebédelni.
Te ismered, ha gyanúsnak érzed, eddig nem így volt, akkor beszélj vele erről.
Jó babavárást :-)
Szia! Én csak tíz hetes terhes vagyok, de a férjem szinte mindent megcsinál helyettem: elmosogat, kutyát sétáltat, kitakarít, még terhes ruhát is elment nézni nekem. Nagyon nagyon enni való. Sajnálom is, mert én egyáltalán nem kívánom a szexet, eddig kétszer próbáltuk, de nagyon fájt, és azóta rá se birok nézni olyan szempontból, de ha tehetném nyilván "megjutalmaznám". Szóval nem értem, hogy miért a férjednek kell pihennie, ha egyszer te vagy terhes.... De ha az én férjem hazajönne este, hogy szivi hozzál már egy sört, fáradt vagyok, kb a fején landolna az üveg tartlama, hogy tudod kit ugráltass! Ha az én férjem menne el a kolléganőjével ebédelgetni, akkor (attól függően, hogy csinos-e, vagy előtte voltam-e rá féltékeny) egyszerűen megszerezném a nőci telefonszámát és közölném vele, hogy bocs, de nekem most nagyobb szükségem van a saját férjemre, mint neked, hogy kifizesse az ebédedet. A vidéki munkákra nem tudok mit mondani. Ha ott is alszik, minimum az lenne, hogy este felhív, hogy mi van.
Én szurkolok, hogy csak a képzeleted játszon veled, és remélem, hogy az úr előbb-utóbb felfogja, hogy eléggé bunkón viselkedik a feleségével! Mindig azt mondom a férjemnek, hogy élvezted, amíg megcsináltuk a kölyköt, akkor utána is el kell viselned mert a te felelősséged is.
Hajrá! Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!