A terheléses cukor vizsgálat után hogy éreztétek magatokat? Megviselt Titeket?
Hát addigra tuti jól leszel, még ha rosszul is viseled a vércukor ingadozást.
én utánna max 1 órát éreztem magam rosszul, de ettem és jobban lettem.
Én nem is voltam rosszul tőle, annyira túl van reagálva ez a vizsgálat...Leveszik a vért, megiszod a lötyit (cukros víz, nem borzalmas, legalább elveszi az éhségérzeted...) 2 óra múlva leveszik a vért a másik kezedből és kész, ugyanúgy fogod érezni magad mint akármelyik vérvétel után...
35 hkm
Szia!
Változó, hogy ki hogyan reagál.
Az a legjobb, ha nem egyedül mész.
Én nem tartottam tőle, de kellett volna. Az éhgyomri vércukrom tökéletes volt, megittam a löttyöt, 2 órán át arra vigyáztam, hogy ki ne hányjam (az orromon ugyan folyt ki néha, de a hányást megúsztam). A 2 órás vércukrom 1 alá esett, ezt később a vizsgálat eredményéből tudtuk meg. Hazafelé a buszmegállóban elájultam, szerencsére közel volt a rendelő, a vércukrom akkor majdnem 0 volt... A doki azt mondta, ilyen előfordul, miért egyedül mentem... 2-3 óra múlva már jól voltam.
Most a második babát várjuk és már rettegek a terhelésestől. :(
Szia:)
Én is nagyon féltem tőle:S
vittem facsrt citromlevet és beletettem a "lötyibe" igy elviselhető volt.Amikor megittam,utána ittam pár korty tiszta hidegvizet...azt lehet.
A párom velem volt szerencsére:) mert én olyan álmos lettem,hogy a kocsiban majd elaludtam..hazamentünk ,lefeküdtem...akkor keltem fel,mikor kellett visszamenni a 2 órai vérvételre.
Már semmi bajom nem volt utána.
Vigyél majd magaddal kaját,jót fog tenni és legyen veled valaki..
Mire mentek mozizni..már el is felejted a dolgot:)
engem sem viselt meg, az íze is elmegy, persz ez gusztus dolga, de én amúgy is bármit megeszem/megiszom, semmi nem undorít. viszont utána hazafelé olyan cukorsokkos kézremegős voltam, hogy vettem egy juice-t és ki is borítottam, sőt utána majdnem a másodikat is, mert egyszerűen mindenem remegett.
:)
amúgy vicces volt, mert állok ott a narancsos répalében és szerintem tuti azt hitte mindenki, hogy na a terhes kihányta, pedig esküszöm még bele se ittam és kiesett a kezemből.
Szerintem is túl van reagálva a dolog,de ki hogy viseli.A lötyi után kicsit rossz volt a gyomrom,de ennyi....semmi extra!!!!
26hkm
SZia..
Inkább vigyél magaddal egy jó könyvet és maradj ott...ne kisértsd,hogy esetleg elszédülj..stb. nem ijesztgetni akarlak..de jobb a biztonság,főleg egyedül!!!
Én voltam aki előzöekben írtam neked,hogy alvósra tett a cukroscucc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!