Ki volt az első, akinek elmondtátok, hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 21:02
2/16 anonim válasza:
Szia!
októberben derült ki, hogy baba lesz! :D
Elsőnek anyósék tudták meg, utána Anyuék, mindkét család a Karácsonyi vacsora ebéd után.
Utána sógornőmék, keresztfiamék+szülei, aztán szépen sorban mindenki!
Nehezen de kibírtuk karácsonyig, már csak a 12 hét miatt is. :D
3/16 anonim válasza:
Férjemnek - illetve vele "közösen" teszteltünk, majd anyukám és apukámnak mondtuk meg pár hét múlva.
4/16 anonim válasza:
Párommal először az ő nagymamájával-nagypapájával közöltük, mivel itt lakunk, aztán anyukájáékkal, aztán anyumékkal, nagymamáimmal. Aztán szépen apránként :-)
6/16 anonim válasza:
munkatársamnak/barátnőmnek,ő volt velem,mikor teszteltem...:)Aztán persze a páromnak.
7/16 anonim válasza:
Páromnak.
Majd anyum, anyósomék s utána a többiek.
8/16 anonim válasza:
Nagybátyám felesége (majdnem egykorúak vagyunk) volt velem, előbb nézte meg a tesztet, mint én :-)
9/16 anonim válasza:
Legjobb barátnőmnek és férjének, ők voltak az esküvői tanúink is. Már régóta próbálkoztunk, ők tudtak róla, a család nem, sokat biztatott, lelkileg segített. Utána anyósoméknak.
10/16 anonim válasza:
Eleg koran tesztelgettem, dpo utan 9.napon halvany teszt, igy csak ferjemmel es anyukammal osztottam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!