Ha február 23-án volt az utolsó mensim első napja, akkor most hány hetes terhes is vagyok?
Ez a számolgatás összezavar, de ha jól gondolom, akkor 4+5 hetes vagyok (azaz 4 hetes + 5 napos, ugye?), tehát csütörtökön töltöm be az 5. hetet. Jól számolok?
Bocsi a buta kérdésért, csak ma reggel elgondolkodtam, hogy akkor hogyan is számolják ezt.
És ha jól tudom, akkor mindig a betöltött hetet kell mondani, tehát most még 4 hetes vagyok, de csütörtökön már 5?
Köszönöm a segítséget! :)
De jó! :) Gratulálok!
Első baba lesz? Nekünk igen.
Köszönjük! :)
Én dokihoz csak 3 hét múlva megyek, április 18-a körül, előbb nem. Gondoltam rá én is, hogy a jövőhétre bejelentkezek, de ha nem látna még semmit, akkor csak végig idegeskedném az utána következő 1-2 hetet, hogy minden rendben lesz-e, elkezd-e a szívecskéje dobogni. Szóval úgy döntöttem, hogy inkább várok. Bár most meg azon izgulok, hogy jó helyen tapadt-e meg.
Ti mikor jelentitek be a családnak? Megvárjátok a 12. heti UH-t vagy már előbb közlitek a hírt?
Egyébként vannak tüneteid? Mikor teszteltél pozit?
Gratulalok csajok!
Nekem febr 25-en volt meg utoljara, kb 4 hetes es par napos vagyok.
En aprilis 10-ere kertem idopontot.
Egyebkent hogy vagytok? Nekem semmi etvagyam es egesz nap hanyingerem van.
Egyebkent masodik baba, a lanyommal smmilyen tunetem nem volt, kicsattantam az energiatol, szules elott 2 hettel meg dolgoztam.
Kedves utolsó! Neked is gratulálok!
Tüneteim: reggelente pici hányinger (vagyis inkább olyan gyomorrontás érzés), de pár órával később elmúlik, a mellem nagyon feszül, és este 8-kor már úgy alszok, mint akit fejbe vágtak. Egyelőre ennyi. A nem várt időpontjában voltak enyhe mensis görcseim, de azok elmúltak.
Ti szedtek valamilyen vitamint? Én csak folsavat, magnéziumot és kálciumot, terhesvitamint nem szedek.
En csak folsavat szedek, mi februar ota probalkzunk, ugyhogy kb egy honapja szedem. Mast nem (itt nalunk kulfoldon nem szoktak terhesvitamint szedni).
Meg mi sem mondtuk senkinek, majd 2 het mulva, ha elmegyek orvoshoz.
Mi is február elején kezdtünk el próbálkozni. :) Akkor nektek is könnyen összejött.
Én folyamatosan azon aggódok, nehogy valami probléma legyen, és minden rendben menjen. Olyan sok szomorú történetet olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!