Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha február 23-án volt az...

Ha február 23-án volt az utolsó mensim első napja, akkor most hány hetes terhes is vagyok?

Figyelt kérdés

Ez a számolgatás összezavar, de ha jól gondolom, akkor 4+5 hetes vagyok (azaz 4 hetes + 5 napos, ugye?), tehát csütörtökön töltöm be az 5. hetet. Jól számolok?

Bocsi a buta kérdésért, csak ma reggel elgondolkodtam, hogy akkor hogyan is számolják ezt.

És ha jól tudom, akkor mindig a betöltött hetet kell mondani, tehát most még 4 hetes vagyok, de csütörtökön már 5?

Köszönöm a segítséget! :)

2012. márc. 27. 07:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Igen én is így tudom.Nekem február 22-én volt a mensim:) 1 nappal vagyok idősebb mint te :D
2012. márc. 27. 07:18
 2/28 A kérdező kommentje:

De jó! :) Gratulálok!

Első baba lesz? Nekünk igen.

2012. márc. 27. 07:27
 3/28 anonim ***** válasza:
Igen nekünk is:) Én most megyek dokihoz,bár bejelentkezés után jöttem rá,hogy lehet korai lesz.Mindegy már nem mondtam vissza hátha lát már valamit.
2012. márc. 27. 07:30
 4/28 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok nektek:)
2012. márc. 27. 07:31
 5/28 A kérdező kommentje:

Köszönjük! :)

Én dokihoz csak 3 hét múlva megyek, április 18-a körül, előbb nem. Gondoltam rá én is, hogy a jövőhétre bejelentkezek, de ha nem látna még semmit, akkor csak végig idegeskedném az utána következő 1-2 hetet, hogy minden rendben lesz-e, elkezd-e a szívecskéje dobogni. Szóval úgy döntöttem, hogy inkább várok. Bár most meg azon izgulok, hogy jó helyen tapadt-e meg.

Ti mikor jelentitek be a családnak? Megvárjátok a 12. heti UH-t vagy már előbb közlitek a hírt?

Egyébként vannak tüneteid? Mikor teszteltél pozit?

2012. márc. 27. 07:37
 6/28 anonim ***** válasza:

Gratulalok csajok!

Nekem febr 25-en volt meg utoljara, kb 4 hetes es par napos vagyok.

En aprilis 10-ere kertem idopontot.

Egyebkent hogy vagytok? Nekem semmi etvagyam es egesz nap hanyingerem van.

Egyebkent masodik baba, a lanyommal smmilyen tunetem nem volt, kicsattantam az energiatol, szules elott 2 hettel meg dolgoztam.

2012. márc. 27. 08:11
 7/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Neked is gratulálok!

Tüneteim: reggelente pici hányinger (vagyis inkább olyan gyomorrontás érzés), de pár órával később elmúlik, a mellem nagyon feszül, és este 8-kor már úgy alszok, mint akit fejbe vágtak. Egyelőre ennyi. A nem várt időpontjában voltak enyhe mensis görcseim, de azok elmúltak.

Ti szedtek valamilyen vitamint? Én csak folsavat, magnéziumot és kálciumot, terhesvitamint nem szedek.

2012. márc. 27. 08:24
 8/28 anonim ***** válasza:

En csak folsavat szedek, mi februar ota probalkzunk, ugyhogy kb egy honapja szedem. Mast nem (itt nalunk kulfoldon nem szoktak terhesvitamint szedni).

Meg mi sem mondtuk senkinek, majd 2 het mulva, ha elmegyek orvoshoz.

2012. márc. 27. 08:54
 9/28 A kérdező kommentje:

Mi is február elején kezdtünk el próbálkozni. :) Akkor nektek is könnyen összejött.

Én folyamatosan azon aggódok, nehogy valami probléma legyen, és minden rendben menjen. Olyan sok szomorú történetet olvasni...

2012. márc. 27. 09:04
 10/28 anonim ***** válasza:
En az elsovel nem aggodtam ennyire. Dolgoztam, emelgetnem kellett, repulore ultem tobbszor is.
2012. márc. 27. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!