Ha február 23-án volt az utolsó mensim első napja, akkor most hány hetes terhes is vagyok?
Ez a számolgatás összezavar, de ha jól gondolom, akkor 4+5 hetes vagyok (azaz 4 hetes + 5 napos, ugye?), tehát csütörtökön töltöm be az 5. hetet. Jól számolok?
Bocsi a buta kérdésért, csak ma reggel elgondolkodtam, hogy akkor hogyan is számolják ezt.
És ha jól tudom, akkor mindig a betöltött hetet kell mondani, tehát most még 4 hetes vagyok, de csütörtökön már 5?
Köszönöm a segítséget! :)
Kedves utolsó, ez biztató. Mármint, hogy az orvos megállapította a korai terhességet.
Az nem baj egyébként, hogy a méhszájam nagyon puha? Fent van, de puha. Még 2 nappal ezelőtt teljesen kemény volt. Kíváncsiságból vizsgáltam meg magam, természetesen csak óvatosan piszkáltam és előtte alaposan kezet mostam. Milyennek kell lennie a méhszájnak? Ugye ez nem valami rossz előjel? Tudom, valószínűleg túlzásba viszem az aggódást.
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a babához és ne aggódjatok minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!