Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha február 23-án volt az...

Ha február 23-án volt az utolsó mensim első napja, akkor most hány hetes terhes is vagyok?

Figyelt kérdés

Ez a számolgatás összezavar, de ha jól gondolom, akkor 4+5 hetes vagyok (azaz 4 hetes + 5 napos, ugye?), tehát csütörtökön töltöm be az 5. hetet. Jól számolok?

Bocsi a buta kérdésért, csak ma reggel elgondolkodtam, hogy akkor hogyan is számolják ezt.

És ha jól tudom, akkor mindig a betöltött hetet kell mondani, tehát most még 4 hetes vagyok, de csütörtökön már 5?

Köszönöm a segítséget! :)

2012. márc. 27. 07:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
1. vagyok.Most értem vissza a dokitól.Hasi uh-gal próbálkozott de azon még nem látott semmit.Elküldött hüvelyi uh-ra,de ott csak jövőhétre kaptam időpontot.Tapintásra azt mondta,korai terhesség.:)
2012. márc. 27. 10:10
 12/28 anonim ***** válasza:
A tünetet elfelejtettem:)Mellérzékenység és iszonyú fáradékonyság.
2012. márc. 27. 10:11
 13/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ez biztató. Mármint, hogy az orvos megállapította a korai terhességet.

Az nem baj egyébként, hogy a méhszájam nagyon puha? Fent van, de puha. Még 2 nappal ezelőtt teljesen kemény volt. Kíváncsiságból vizsgáltam meg magam, természetesen csak óvatosan piszkáltam és előtte alaposan kezet mostam. Milyennek kell lennie a méhszájnak? Ugye ez nem valami rossz előjel? Tudom, valószínűleg túlzásba viszem az aggódást.

2012. márc. 27. 10:59
 14/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Ne aggódj én is megnéztem még az elején nekem is puha volt,azóta nem nézem mert úgy vagyok vele,hogy a tények azok tények.Számomra is nagyon hihetetlen,de a pozitív tesz és a mensi nemjövetele az 99% hogy baba.:)
2012. márc. 27. 11:11
 15/28 A kérdező kommentje:
Az megnyugtató, ha neked is puha volt. Érdekes, én még olyan nehezen hiszem el, hogy tényleg baba van a pocakban. Pedig 3 tesztet csináltam, mindegyik egyértelműen pozitív, de mégis hihetetlen. Biztosan el kell telnie egy kis időnek, hogy tudatosuljon.
2012. márc. 27. 11:16
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem igazán akkor fog ha már uh-on is látjuk bár, még lehet akkor se.Már alig várom a jövőhetet.Mióta próbálkoztatok?
2012. márc. 27. 11:22
 17/28 A kérdező kommentje:
Február elején kezdtünk el próbálkozni, szóval elég könnyen összejött. Remélem, majd a második sem várat magára. És ti?
2012. márc. 27. 11:26
 18/28 timszy25 ***** válasza:

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a babához és ne aggódjatok minden rendben lesz.

2012. márc. 27. 11:34
 19/28 anonim ***** válasza:
Jaj de jó :) Örülök,hogy nektek ilyen hamar sikerült.Mi 2 éve.Úgy voltam vele,ha most sem jön irány a doki.Erre aztán nem jött meg:)
2012. márc. 27. 11:36
 20/28 anonim ***** válasza:
köszike aranyos vagy:)
2012. márc. 27. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!