Ha február 23-án volt az utolsó mensim első napja, akkor most hány hetes terhes is vagyok?
Figyelt kérdés
Ez a számolgatás összezavar, de ha jól gondolom, akkor 4+5 hetes vagyok (azaz 4 hetes + 5 napos, ugye?), tehát csütörtökön töltöm be az 5. hetet. Jól számolok?
Bocsi a buta kérdésért, csak ma reggel elgondolkodtam, hogy akkor hogyan is számolják ezt.
És ha jól tudom, akkor mindig a betöltött hetet kell mondani, tehát most még 4 hetes vagyok, de csütörtökön már 5?
Köszönöm a segítséget! :)
2012. márc. 27. 07:12
21/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönjük szépen! Remélem, igazad lesz! Próbálok pozitívan állni a dolgokhoz, de szerintem túl sok rémtörténetet olvasok, na ezt nem kellene! Visszafogom magam kicsit. Már én is alig várom az első UH-t, hogy halljam a kis szívét dobogni. :) Apuka is bemehet egyébként az első ultrahangra?
2012. márc. 27. 11:38
22/28 A kérdező kommentje:
2 éve? Jaj... nem lehetett könnyű. Amikor megjött február végén a menzeszem, már akkor elkeseredtem, pedig az még csak az első hónap volt. De hál'istennek második próbálkozásra sikerült. Nem tudom, hogy viseltem volna, ha hosszú hónapokig vagy esetleg évekig kell próbálkozni. Szörnyű érzés lehet...
2012. márc. 27. 11:41
23/28 timszy25 válasza:
Hát nem tudom hogy bemehet e mivel az hüvelyi ultrahang és némely kórházba nem engedik.
Mi most voltunk a 30 hetes ultrahangon és oda nem jöhetett be a párom.
24/28 anonim válasza:
Ilyenkorra már elfelejti az ember ezeket.Nem hinném,hogy hüvelyi uh-ra bemehet az apuka,szerintem neki is kellemetlen lenne.Ha később már hasi uh-ot készítenek arra talán.
25/28 A kérdező kommentje:
Igen, én is így tippeltem, hogy nem mehet be. Mondjuk nem is biztos, hogy szeretném, ha ott lenne, miközben a hüvelyemben turkál a doki. Akkor majd talán hasi UH-ra már beengedik.
2012. márc. 27. 11:51
26/28 anonim válasza:
:D Hát én sem szeretném,hogy lássa a párom elég lehangoló lenne.
27/28 A kérdező kommentje:
:)
De képet lehet kérni, ugye? Szüleinknek képpel együtt szeretnénk bejelenteni, jó lenne, ha adnának.
2012. márc. 27. 12:02
28/28 anonim válasza:
Azt nem tudom majd ott kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!