Elmondtátok anyátoknak az első szexuális élményt?
Figyelt kérdés
Fiúk és lányok válaszára vok kiváncsi és arra,hogyan fogadta az anya a hírt2009. júl. 2. 23:59
1/16 anonim válasza:
nem szoktam mesélni anyámnak...de ennyit mondtam h megvolt
2/16 anonim válasza:
Nem, sosem mesélek ilyesmiről, semmi másról sem ami magánügy.
3/16 anonim válasza:
Hle vagy? Kitért volna hitiből! Nem kíváncsi ilyenre.Én se faggatom a 6uális életéről!
4/16 anonim válasza:
Én elmeséltem, vagyunk ilyen jó viszonyban.
5/16 anonim válasza:
Az enyém kiszolgálta magát, és elolvasta a naplómat, a többi cuccal együtt...a dobhártyám bánta. Igaz, hogy nem szerelemből történt a dolog, de az én döntésem volt, és a magánügyem, kicsit túlreagálta. Én többször láttam őt dugni nem is egy férfival. Amióta felnőttem már nem tartom ribinek ez miatt, de szerintem ő még mindig annak tart engem, holott semmi oka rá. Elsimultak a dolgok, ma már meg tudjuk beszélni az ilyen dolgokat. Ha elutazik még az ágyát is felkínálja a húgoméknak vagy nekem
6/16 anonim válasza:
Mi soha nem voltunk ilyen viszonyban.
7/16 anonim válasza:
Nem kellett ugyanis véletlenül ránk nyitott.Akkor nagyon ciki volt,de legalább már mindig kopog :) 18\F
8/16 anonim válasza:
Soha sem mondanam el neki , azt hiszem van annyi esze , hogy rajott magatol is mar reges regen.
Termeszetesen ha valakivel egyutt is elsz , nem hiheti azt , hogy semmi sem tortenik koztetek !
9/16 anonim válasza:
Soha nem beszéltem vele ilyenről. De férjnél vagyok, és gyerekem van, nyilvánvaló neki, hogy van szexuális életem.
10/16 anonim válasza:
Nem, mondjuk ő sem vette a fáradtságot, hogy felvilágositson, vagy hogy a védekezésről adjon bármi támpontot.
30/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!