Elmondtátok anyátoknak az első szexuális élményt?
Figyelt kérdés
Fiúk és lányok válaszára vok kiváncsi és arra,hogyan fogadta az anya a hírt2009. júl. 2. 23:59
11/16 anonim válasza:
Lerítt a fejemről, mikor hazajöttem az akkori páromtól (nála aludtam). :) Anyám csak annyit kérdezett mosolyogva, hogy "Na lefeküdtetek?". Mondtam, hogy le, és ennyi volt.
12/16 anonim válasza:
Én elmondtam, mi olyanok voltunk tini koromban, mint a barátnők, persze nem minden egyes részletet osztottam meg vele... de nagyon jól jött a segítsége (érett gondolkozása, tapasztalata), amikor szükség volt rá. :-)
13/16 anonim válasza:
Annyit kért tőlem, hogy várjak, amíg 18 leszek...én nem akartam addig várni, egyértelmű, hogy nem mondtam el neki...de ha nem kért volna meg, vszeg akkor se mondok semmit...soha nem voltunk olyan viszonyban. amikor szeretnék mesélni valamit, akkor miközben beszélek, lazán elkezd telefonálni...nem hiszem, hogy túlzottan érdekli, mi történik az egyetlen lányával/gyerekével...
14/16 anonim válasza:
Mi anyuval igazi barátnők vagyunk. Mindig mindent meg tudtam vele beszélni. Amikor az elsőre készültem (komoly barátom volt), elmondtam neki, és "kézenfogva" mentünk gyógyszert felíratni. Aztán csak annyit kérdezett édesen, hogy fájt-e. Mondtam, hogy picit igen, erre ő : lesz ez még jobb is.:) Utána is, ha mondjuk bármikor szakítottam vkivel, mindig szépen rákérdezett, hogy szexuális téren rendben voltunk-e. Nagyon szerencsésnek érzem magam. Én is így akarok lenni a lányommal. Akarom, hogy tudja bármit, bármikor elmondhat.
15/16 anonim válasza:
Nem beszeltunk ilyenekrol anyummal, nem volt vevo ra!
Viszont mi mindent megbeszelunk a lanyommal, nekem ez a termeszetes :))
16/16 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyunk olyan viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!