Első szerelem, és sok egyes, mit tegyek?
Egyszerűen csak féltenek,azért nem engedik valószínüleg.
De ha a szerelmed jól nevelt,tisztelettudó stb. és beutatnád nekik szerintem nem lehet baj...
Ráadásul ők is voltak fiatalok,próbálj meg beszélni anyukáddal 1-2X kettesben,ha tehetitek,mert akkor a kellemes,régi emlékek feltörnek belőle és talán megértőbb lesz!! :)
Sok sikert :)
16/F
Tanuljál ! Szerelem, egyéb kifogás. Tanuljál mindemellett lehet.
Látod milyen igaza van anyudéknak, még nem tudják, hogy szerelmes vagy, de azt igen, hogy akkor nem tanulsz.
És ha eltiltanak dolgoktól, igazuk van. Csak remélhetőleg azzal a szabadidőddel a tanuláshoz kezdenél.
Nem maguk miatt akarják ám elsősorban, hanem miattad. Hogy később az életben lehessenek lehetőségeid, és minél jobban tanulsz, jobb sulikba jársz, több mindenhez értessz, tudsz, mert van lehetőséged a jegyeid alapján választani, annál jobb lesz neked.
Sokan mások voltak szerelmesek, meg egyéb mindenféle bajuk van, mégis muszály tanulni, különben magával szúr ki az ember. Én lehet meg sem várnám míg eltiltanak, hanem elgondokoznék, hogy igazuk van, és tanulnék, bizonyítani magamnak, és nekik is kicsit.
Elsőnek. Igaz látom ő maga is fiatal, nem tudja még hogy is van ez.
Attól, hogy megértik az ember szerelmét, mert ők is voltak már abban a cipőben, az nem jelenti, hogy megértik, és elfogadják, hogy akkor bukjon csak meg mindenből, hát szerelmes a kicsike.
21:27
Igen fiatal vagyok még,de nekem ez a személyes tapasztalatom :)
Én pl már 8 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel nem,hogy rosszabbak lettek volna a jegyeim,csak jobbak :)
Neki is szeretnék bizonyítani és nekem ez erőt ad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!