Első szerelem, és sok egyes, mit tegyek?
Én is gimibe lettem szerelmes, imádjuk egymást, egyszerüen alíg birjuk ki egymás nélkül :) Én átszoktam menni hozzá suli után és együtt tanulunk 2órát kb, anyu látja a jegyeimen hogy tanulok, ezért engedi. De persze külön is szoktunk,de úgy könyebben tudunk segíteni egymásnak ha közösen (Mondjuk mi osztálytársak vagyunk)
16 L
A szerelem nem lehet kifogás! Igenis tanulni kell ugyanúgy! Távkapcsolatba kezdtem tavaly. Nem akartam, de a szerelem ugye....
A rengeteg utazás, sok kimaradás otthonról, sok telefonálás mellett 5egészes átlagom lett.
Össze kell szedned magad, és menni fog :)
Ja, ezt 12. osztályban, tehát nem mondhatnám, hogy csak kötögettünk a suliban.
a Rammstein koncerten nagyot röhögtem :D
figyelj, nem is baj, hogy összeszedtél pár egyest, most meg igyekezz összeszedni pár ötöst, aztán ha a szüleid kérdezik, mitől a nagy javulás, akkor mondd azt, hogy a barátod segít a tanulásban és attól. akkor tutira el fogják fogadni, hogy barátod van :)
Nekem is gimiben (mondjuk gimi 3.-ban) lett barátom. Sosem volt gond a tanulás, már csak azért is tanultam, hogy ne legyen ebből gond. Úgyhogy ez még csak nem is jó kifogás az egyesre...:) Ülj le és tanulj, mert szerelemből nem lehet megélni, meglásd.
A párommal együtt maradtunk, leérettségiztünk, mindketten nagyon jó átlaggal, és mindketten egyetemre mentünk, ő orvosira és pszichológiára. Én idén végzek...és még mindig megy a tanulás és egyéb dolgok összehangolása.
Úgyhogy csak egy kis akaraterő szükségeltetik:)
Sok sikert és javítsd ki az egyeseket, jelentkezz, hogy javítani szeretnél! :)
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!