Egyedülálló anyukák, ti elmondtátok a "párotoknak", amikor megszületett a baba?
Én nem mondtam el, de tudtam, hogy a barátaink elmondják neki. Nem akartam eltitkolni, de mivel tudom, hogy nagy ívben tesz a kisfiára ezért nem erőlködöm vele. Tudja a telefonszámomat és a lakcímemet is, ha megemberelte magát és kíváncsi a gyermekére akkor az ajtó nyitva áll, boldog lennék ha a kisfiamnak része lenne az életének az apja.
De ez sajnos sosem lesz így...:(
Annyira szomorú hogy vannak ilyen apák :(
kitartást nektek anyukák :(
üdv:27hkm
Köszi, utolsó, meg utolsó előtti.
Én is így vagyok vele valahogy. Bármelyik nap esedékes, hogy a baba úgy gondolja és be kell mennem, egyedül. Most meg nem győzök tépelődni, hogy kell-e, és ha igen akkor mikor mit mondani, kinek. hogy küldjek-e neki sms-t hogy "Drágám, elkezdődött", vagy mi van, ha történik velem valami szülés közben, bár tudom, ennek kevés az esélye, de mégis. Akkor mi lesz a gyerekkel? Tudom, hogy úgyis tudni fog róla, ha megszületik, de most hogy mondjam meg neki, hogy hogy hívják, hány kiló, és köszi szépen én se véreztem el, vagy mi. Az meg a másik, hogy nem hiszem, lenne hozzá lelkierőm, vagy hogy kellene, hogy legyen hozzá lelkierőm, hogy kitegyem magam annak a megaláztatásnak, hogy megszülöm a gyerekét, megírom neki, és nem válaszol. Pedig tudom, hogy nem válaszolna. Felhívni meg... Na arra pláne nem lennék képes...
Elmondtam, pontosabban küldtem neki sms-t (na azért csak hogy ne essünk túlzásba, kör-sms volt, amit a többi ismerősömnek is elküldtem). Igaz, akkor még viszonylag jóban voltunk, fel is hívott, kérdezte, hogy mi volt, meg ilyenek, otthon meg is látogatta a picit, bár én ezt nem igazán forszíroztam. Olyan, mint egy nagy gyerek, két hétig érdekelte, aztán semmi (besértődött azon, hogy pont sírt a gyerek, amikor ott volt nálunk).
De megmondom őszintén, engem nem nagyon izgatott az egész, előtte annyi veszekedés volt, hogy már úgy voltam vele, hogy oké, tudatom vele, aztán csinál amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!