Aki terhessége végéig szedte a terhesvitamint, mit szedett és mekkora volt a baba mikor megszületett?
Ha erre vagy kíváncsi, szerintem nem fogsz találni összefüggést a kettő között.
Én a 12. hét végéig minden nap szedtem, majd még egy hétig minden másnap, majd még két hétig minden harmadnap. Így híztam 26-28 kg-ot, kisfiam 3500 gramm volt, hozzám képest nagy volt, mert mindössze 153 centi vagyok.
Szomszédasszonyom a terhesség előtt már szedte 3 hónappal, és a terhesség végéig minden nap szedte az elevitet, és 3100 grammal született a babája, és össz-vissz hízott 12 kg-ot.
Nekem is császáros lett, pedig "csak" 3500 gramm volt, de így is téraránytalanság lépett fel.
Szomszédasszony a 3100 grammos babáját is császárral hozta világra.
Emiatt ne emészd magad, mert nem érdemes. A lényeg, hogy megvan. Hogy milyen úton? Szerintem tök mindegy. Édesanyának lenni így is a legszebb dolog a világon. :)
Első voltam.
168 cm vagyok, és 70 kg voltam a terhességem elején. 16 kg híztam végig, az elején fogytam is!
14. hétig az Elevitet szedtem, még a terhesség elejétől, majd a Hipp Natal-t, végig, még a szoptatás alatt is szedtem egy ideig.
3600 gramm lett a kislányom, spontán indult, de császár lett, mert téraránytalanság lépett fel.
Ne búsulj, a lényeg, hogy egészséges!
Köszi.
Te az én helyemben szednéd megint? Hamarosan szeretnénk tesót. Az első baba születése után mondta az orvosom ,hogy valószínű a következő még nagyobb lesz.
Nem tudom, hogy rám gondoltál-e...
De én mindenféleképpen szednék, így biztosan megkapja a megfelelő tápanyagot, ja és nem hiszem, hogy a vitaminoktól lesz nagy a baba, egyszerűen a geneteika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!