5 hetes terhes vagyok. Az orvosom azt mondta ne szedjek terhesvitamint, mert a baba most fejlődik, majd a 8. hét után. Ez helyes?
Szió! nekem 5 hetesen azt mondta a nodokim, ha akarom szedem, ha akarom nem, és 9. het utan mondta, hogy na akkor mostantol :D
Én már az otodik hettol is szedtem, én Hipp Natalt valasztottam, ami nem mesterseges, hanem gyumolcskoncentratum, olyan, mint a kubu. finom is, egeszseges is.
Ha ugy erzed, hogy nyugodtabb vagy tole, és jot tesz, hogy megnyugodjon a lelked, akkor szedd.
Szia! Nekem is azt mondta az orvosom, hogy a 12. hét előtt nem szedhetek semmilyen vitamint, csak folsavat. Én szépen meg is fogadtam az utasítást. Majd elkezdtem erőssen hányni, erre azt mondta, ez a terhességgel jár. Kórházban kötöttem ki, egy csomó perfúziót kaptam, amiben vitamin is volt, s kicsit jobban lettem. Most már szedhetném a terhesvitamint, de a folyamatos hányinger miatt nem tudom bevenni. Feltételezem, hogy nem jutottam volna ide, ha elejétől kezdve szedem a vitamint, legalábbis a B6-ról úgy hallottam, jó a hányinger ellen.
Szerintem egesz biztosan nem ártottam volna a babának a vitaminokkal, és te sem ártasz, ha szeded. Legközelebb másképp csinálom.
Üdv,
egy 15 hetes kismama
utolsó valaszadónak: próbald ki a hipp natalt, az nem gyogyszer, de sok benne a vitamin, én is miota terhes vagyok, az osszes gyogyszertol hanyok valamiert :((
a hanyinger ellen a magne b6 segit, en a beres verziót szedem, mert a "simatol" is hanytam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!