Mikor fordul be a baba a helyes irányba?
Figyelt kérdés
A 36. hetet kezdtem tegnap, de szerintem még mindig keresztben fekszik a drágám. Ugye van még esély rá,hogy megfordul?2008. szept. 2. 13:05
1/7 anonim válasza:
Nekem a 7. hónaptól már be volt fordulva.
Azt mondják a vége felé már nem nagyon tud, mert kicsi a hely, de elvileg az utolsó pillanatig megfordulhat.
Remélem így lesz, és minden rendben fog menni.
Szép szülést, és jó egészséget!
2/7 A kérdező kommentje:
Kedves vagy,köszi! :)
2008. szept. 2. 13:41
3/7 anonim válasza:
A nagynéném babáját 2 nappal szülés előtt nézték Uh-n, faros baba volt (38. héten). 2 nap múlva mire szült megfordult. :)
4/7 anonim válasza:
Nekem a 28. hétre már fejvégű volt.
5/7 anonim válasza:
Nekem mar a 26 heten be volt fordulva.
6/7 anonim válasza:
Többnyire 30-32 hetesen már befordulnak, de nekem is van olyan ismerősöm, akinek szülés előtt 3 nappal fordult csak fejvégűbe a babája.
Tehát az esély végig megvan. Remélem a Te pocaklakód is megtalálja majd a helyes irányt és problémamentes szülésed lesz:).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és a jó kívánságot! :)))
2008. szept. 2. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!