Miben változtatta meg a baba érkezése jó vagy rossz irányba az eddigi életeteket?
Nekem csak jó irányba változtatta meg: több időm van magamra, nagyobb a rend a lakásban, újra keratív lettem (babajátékok készítése), és a konyhában is egy konyhatündér lettem, olyanokat sütők-főzök, amiket eddig nem, vagy már nagyon régen. Egyetlen rossz hatása van: egy csomó ruhámba nem férek bele!
Ti hogy álltok? (nem az a része érdekel, hogy egész napotokat a babával töltitek, hanem ami azon kívül zajlik körülöttetek a lakással, a férjjel stb.)
Nekünk kettö van egy kislány(2,5 éves) és egy kisfiú(8,5 hos)Velük lenni is imádok, de emellet nagyon kevés idöm marad magamra.Viszont nekem a sulyommal olyan problémám van hogy leesnak rolam miota megszültem a kicsit állandoan fogyok akár mennyit eszem nem jön fel semmi.Lehet most hülyének tartasz de husvét alatt a harminc féle kajábol amit anyosoméknál ettem mind zsiros volt csak fogytam egy kilot.Na de mindegy.
Párommal örülönk mind a kettönek és ha lehet még jobban szeretjük egymást miota megvannak.Nem mintha elötte nem szerettük volna.Jó a kapcsolatunk egymással és jut idönk egymásra mégha kevesebb is mint eddig de arra hogy tudjunk egymárol bármilyen formában van idönk.
Rájuk szoritkozunk de soha nem habyagoljuk el egymást mert akkor csak baj lesz.
Bocs ha hosszura terjedt a válsz.
Nekem is csupa pozítv irányt vett az életem, illetve életünk. Mint nálad: konyhaművész lettem, rendben van a ház, a kert, festegetek is a babámnak képet, bábokat gyártok, és sokat játszunk, kacagunk.
Fotózok is (persze főleg őt :) )
És a kilók nálam is neheen fogynak.
Már lement 7 kg, de még le kellene mennie ennyinek legalább. Szépen lassan, de haladok, talán, mire megyünk nyaralni, meglesz.
Jó neked! Én mindig fáradt vagyok, nem alszom rendesen 1,5 éve. Az igaz, hogy sokkal több időm van itthon takarítani meg ilyesmi de akkor sincs nagyobb tisztaság meg rend mert ugyabár gyerek van. Addig tart amíg fel nem ébred.
Viszont ami nekem meg pozitív vagyis én örülök neki, hogy fel kellett újítani a ruhatáram mert minden ruhám hatalmas nagy rám. 6-8 kilóval kisebb vagyok mint terhesség előtt pedig nem voltam nagydarab, 168cm vagyok és 60-62kiló voltam, most 54-55 már 1 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!