Mennyire tartjátok tisztán az otthonotokat? A baba környezetét? Nem rossz -e a nagyon steril környezet?
Minden nap porszívózás ,felmosás stb....
Csak azért mert azt mondta nekem egy nagyon okos ember akinek még gyereke sincsen,hogy kellenek a bacik a babának.Na jó, de nem midegy hogy mennyi!
köszönöm a válaszokat!Én is szinte minden nap porszívózok kétnaponta felmosok,csak azon húztam fel magam,hogy az egyik ismerősömnél voltunk és belefeküdt a macskája(kinti macska) a babkocsinkba,és benne volt a cumi is amit megmostunk és mégsem adtam oda a fiamnak mert gondoltam jobb lesz sterilizálni ,és akkor lettem kioktatva,hogy ezt most komolyan gondolom hogy nem adom oda a cumit?
Szerintetek?
Nekem egy 3 éves fiam és egy másfél éves lányom van.Általában egy héten 2-szer porszivózok,a felmosás is igy szokott lenni,de ha nem olyan koszos a kő,akkor csak 1-szer.Port se törlök mindennap,bár sajna sötét szinű a szekrénysorunk és ha letörölgetem is,másnap már megint látszik rajta a por. :( A gyerekek szobájában is 2 hetente vagy ahogy időm jut rá,törölgetek le.Sokat adtam le egyébként a takaritómániámból mióta vannak a gyerekek,mert előtte mig nem voltak én szinte naponta takaritottam mindig valamit.Nem súrolok mindennap a lakás különböző helyiségeiben,de megpróbálok általános rendet tartani,nincsenek szana-széjjel a ruhák,a gyerekjátékok,allergiás vagyok a rendetlenségre.A takaritás mellett azért meg is kell főzni meg vasalni,mosni.A barátnőm szokta mondani,hogyan csinálom,hogy nálam mindig rend van és tisztaság 2 gyerek mellett is,őneki meg 1 mellett is nehéz rendet és tisztaságot tartani. :)
Nekünk nincs állatunk itt a panelban,de ahol van akár kutya vagy cica,vagy más állatka,ott bizony naponta kell alaposan takaritani.De ha nincs semmilyen állat akkor sztem felesleges mindennap padlót csiszolni,porszivózni,meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!