Másnak is megváltozott a házassága negatív irányba az első baba születése után?
nekem nem,desokailyet láttam magam körül. az anyacsak a gyerekkeltörődik, elfeleljti,hogy a férjével kéne majd leélni az életét, ha a gyerekek kirepültek.a férj nem tud mit kezdeni még egy csecsemővel, viszont halálra dolgozza magát mert ő most családapa és pénzt kell keresnie.
ahelyett, hogy szépen megbeszélnék a dolgokat, az anya elfogadá, hogy nemcsak a gyerek létezik, és elfogadná,hogy kevés férfi tud kommunikálni egy csecsemővel, a férj pedi elfogadná, hogy most a gyerek fontosabb és nem a pénz az egyetlen amit adnia kell.
NEM.
Mi nem vagyunk házasok, csak majdnem 20 éve vagyunk együtt.
Az első gyerek majdnem 9 évi együtt töltöttidő után jött, a másik, rá 9 évre.
Sajnos igen, teljesen megváltozott.Otthagyta a munkáját, semmiben nem segít a gyerek körül, pedig ideje mint a tenger, egész nap a gép előtt ül, de ha nincs kaja főzve persze le vagyok cseszve hogy én mit képzelek...
Nem vagyunk házasok, de már azon gondolkodom ha nem változik akkor jobb lenne külön.
A gyereknek semmit nem vesz, persze ha én használt ruhát adok ráakkor milyen szülő vagyok én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!