Akik tanulnak baba/gyerek mellett, azoknak nem volt nehéz az első időben otthagyni a gyereket több órára?
Én levelező tagozaton csinálom a főiskolát, direkt így jelentkeztem,hogy gyerek mellett is tudjam csinálni.
Hétvégente kell járni, és nem okozott gondot. Nekem a lányom az apjával van olyankor, még jó is, mert hétköznap meg úgyis mindig velem van.
Májusban született a lányom,szeptemberben kezdődött a suli , akkor már nem volt annyira kicsi, el tudtam járni.
Most már 2 éves múlt, és azzal nincsen gond,hoyg hogy menjek el,hiányzik persze,de jó helyen van.
Az viszont már nehezebb,hoyg tanulni tudjak mellette, mert kisbabként sokszor aludt napközben, most pedig csak 1x alszik 1 vagy 2 órát.
Most úton a második baba, reméélem így is menni fog.
4 hónapos volt, csak anyatejes, amikor először hagytam az apukájára fél napra. Nem fogadta el a cumisüveget, szörnyű volt. Aztán egyre jobban ment, és azt hiszem, a kettejük kapcsolatának is jót tett ez a kb. kéthetente fél nap.
Másfél éves már nem olyan kicsi, vannak, akik bölcsibe járnak ennyi idősen. Biztos, hogy sírni fog, amikor elmész, az is lehet, hogy az első alkalom nehéz lesz mindkettőtöknek, de belejöttök, neked pedig ilyen lehetőséged nem biztos, hogy lesz még egy. Munka mellett még nehezebb. Úgyhogy hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!