Ha a terhesség alatt végig szedem a terhesvitamint nem lesz túl nagy a baba?
Figyelt kérdés
2007. nov. 26. 12:06
1/5 anonim válasza:
Megoszlanak a vélemények, még orvosi körökben is. Az első babával nem szedtem, 3350 g-mal született, a másodikat másik dokinál vitaminnal, 3900 g-os lett. Az utolsó hónapokban viszont leállíttatta a vitamint, mondván, hogy elég nagy a baba... Más mást fog mondani. Ne aggódj, kórosan nagy babák még vitamintól nem születtek. Ha kiegyensúlyozottan étkezel, nem hízol túl sokat és ultrahangon mérik a babát, nem kell aggódni.
2/5 anonim válasza:
A baba ugyis csak annyit vesz el amennyire neki szuksege van,legrosszabb esetben neked marad kevesebb.A vitaminoktol te sem hizol csak legfeljebb noveli az etvagyad.A kajatol hizol.Szerintem nem lesz nagyobb csak a vitaminoktol.Nekem eddig 3 orvos javasolta hogy szedjem vegig,mert nekem nem noveli egyaltalan az etvagyamat. Kellemes babavarast
3/5 anonim válasza:
Szia! Én az elsö babámat vitamin nélkül 3550gr szültem ,a második babával végig szedtem a vitamint és 3650gr született,most várom a harmadikat vitamint szedek 3800 körülire saccolják :) majd elválik:)38hetes kismama:)
4/5 anonim válasza:
Köztudott, hogy a magyarok nem táplálkoznak egészséges, sokan vitaminhiánnyal küzdünk, ezért is nagyon okos ötlet ez a vitaminkészítmény, illetve mindemellett rendellenességeket is megelőzhetünk vele.
A baba azért születhet nagyobb súllyal, mert egy olyan szervezetből, amelyik elég vitaminnal rendelkezik, többet tud elvonni magának, jobban tud fejlődni, gyarapodni, mint egy olyan anyuka szervezetéből, amelyik nem visz be elég vitamint a táplálkozása során, ebből adódhat, hogy picivel nagyobb babák születnek, de a különbség elenyésző szerintem.
5/5 anonim válasza:
Szia! Én a mesterséges vitamin helyett inkább a természetest ajánlanám, én is ezt ittam, az Aloe Vera gélt. Ebben megvan minden , amire szüksége van a szervezetnek és a babának is ezáltal, és semmilyen káros mellékhatása nincsen! Ősrégi gyógynövény, 250 féle aktív hatóanyaggal. Minden jót és boldog kismamaságot!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!