Az önkormányzattól is lehet egyszeri támogatást kérni miután megszületett a baba?
Figyelt kérdés
Nem az anyasági támogatásra gondolok hanem úgy hallotam az önkormányzat is ad.De én ezt eddig nem tudtam és mi meg már lassan 5 hónaposak leszünk akkor lecsúsztunk róla?2010. márc. 2. 08:20
1/5 anonim válasza:
Lehet kérni, de sok önkormányzat nem ad, mert nem telik rá. Van ahol a baba 3hónapos koráig, de van ahol fél éves korig adják. Érdeklődj utána.
2/5 anonim válasza:
még Budapesten belül sem egységes, mert pl a XI. kerületben 89.000 ft egyszeri támogatás jár, Csepelen 27e Ft, valahol meg egy jó nagy büdös 0.
De pl Szolnokon sem jár semmi. Önkormányzattól függ, hívdd fel az ügyfélszolgálatot.
3/5 anonim válasza:
Önkormányzat függő! Érden babacsomagot adnak! Kb. 50000 Ft értékben van benne sok hasznos dolog, rugdalózók, törölköző, játék, pelenka, stb.
4/5 anonim válasza:
Szia! Egyáltalán nem vagy lecsúszva, menj be az önkormányzatotokhoz és mg kérheted. EZ nem kötelező csak adható. Nekünk 10e forint volt.
5/5 anonim válasza:
Van, amelyik ad, és van, amelyik nem. Ez nem állami támogatás, ezt a város (vagy kerület) önkormányzata dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!