Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmondtátok a volt párotoknak,...

Elmondtátok a volt párotoknak, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés

7 évet voltunk együtt, diákszerelemként indult, még gimiben.

Tavaly szakítottunk, vagyis én szakítottam vele. Őt már a szakítás is rosszul érintette, hetekig könyörgött még, írt, keresett. Ezért én pl. nem is erőltetem azt, hogy felköszöntsük egymást, boldog karácsonyozzunk, mert ha vége, akkor legyen vége tényleg.

Nekem van más már, és kisbabát várunk.

Édesanyám szerint a volt párom megérdemelne annyit, hogy ezt ne az internetről vagy közös ismerőstől tudja meg... Az viszont hozzátartozik a dologhoz, hogy ő nagyon akart kisbabát anno. Én azt éreztem, hogy egyáltalán nem szeretnék, nehéz egyetemre is jártam, a diplomám után sem dőltem hátra, a hátam közepére sem hiányzott akkor egy baba. Utólag már tudom, hogy nagyon is akartam én, csak éppen nem vele.

Nem akarom még jobban bántani, azzal, hogy ő évekig próbált "rábeszélni", mindig határozottan elzárkóztam, most pedig egy évvel a szakítás után már terhes vagyok. Ráadásul fordított esetben én hülyén érezném magam, ha megkeresne azzal, hogy amúgy gyereke lesz. Rendben, gratulálok, de nekem mi közöm van hozzá?

dec. 30. 09:43
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Nem értem ezt az ellenségeskedést, őszintén.

Mi közötök van nektek ahhoz, ki mikor vállal gyereket?

Igen, kívánom, hogy találjon ő is valakit, akit annyira tud szeretni, mint én a páromat.

dec. 30. 15:25
 22/32 A kérdező kommentje:

"Ilyen friss kapcsolatban nem valami bölcs dolog gyereket vállalni, szinte nem is ismeritek egymást. "

Ezt minek leírni, úgy őszintén? Mi vele a célod? Hogy szaladjak abortuszra, hiába örültünk már az első + tesztnek is úgy, hogy örömömben ugráltam? Mondjuk, a 12 hétből kicsúsztam, dehát semmi gond, örökbe is adhatom, hiszen az internetes fórumhozzászólók szerint "nem valami bölcs dolog" megtartanunk a várt, tervezett kisbabánkat.

dec. 30. 15:27
 23/32 anonim ***** válasza:
97%

Azt írtad, egy éve szakítottál az exeddel, most pedig azt, hogy a jelenlegivel 3 éve vagytok együtt. Mi van?

Vagy teljesen normális dolog egyszerre két embert futtatni?

dec. 30. 15:28
 24/32 A kérdező kommentje:

Igen, tisztában vagyok azzal, mit írtam.

Ezért írtam, hogy tavaly óta hivatalos a kapcsolatunk. :)

dec. 30. 15:30
 25/32 A kérdező kommentje:

Miért lett volna fontos info a kérdés szempontjából, hogy 2 évig szeretők voltunk a párommal?

Téged az zavar, hogy előadtad a kis monológodat arról, minek vállalunk ilyen hamar gyereket. Mikor szóltam, hogy hahó, egyáltalán nem korai, koppantál és továbbra is hisztizel. Nem túl felnőttes.

dec. 30. 15:32
 26/32 anonim ***** válasza:
22-es Ő, szerintem ott a téma a 3 hét után terhes válaszoló volt, ami persze, ne vetesse el, de hát akkor sem ideális meg kívant szitu, na. A te eseted rohadtul más.
dec. 30. 15:33
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Arra, amúgy hogy nem te vagy, hanem a párod én rájöttem. Mindenesetre ígyis-úgyis kínos az egész. De te eleted, légy boldog. Én a lelkiismeretemmel nem tudnék.
dec. 30. 15:38
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem, eszembe sem jutna ilyesmi. Nálunk a gyerekvállalás nem opció, nem akarunk soha, sem én, sem a férjem.

De pl Az exvőlegényemet akivel anno szakítottam, nem kerestem fel azzal hogy szia, amúgy férjhez mentem. 🤣 Az már más kérdés, hogy végül megtudta, mert megtalált facebookon évekkel a szakítás után, és látta a nevemet, meg a kapcsolati állapotot. El is kezdett könyörögni, de letiltottam.

Szerintem a szakítás az szakítás, tehát nem tartom tovább olyannal a kapcsolatot semmilyen formában, akivel vége, a magánéletemet pedig pláne nem dörgölöm az orra alá. Minek?

dec. 30. 16:07
 29/32 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy mondanám neki. Jelen felállásban meg pláne nem. Nem érteném a helyében, hogy meddig süllyedhet még ember... :)
dec. 30. 18:49
 30/32 anonim ***** válasza:
96%

Le se szarom az exeimet. Van aki nem is ismerősöm, van, akinek néha lájkolom a képét ha összefutunk köszönünk,de nem állok le bratyizni.

Egyik sem írt rám,hogy felcsinált vkit, és én sem írtam rájuk egyszer sem.

dec. 30. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!