Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak az ilyen anyóssa...

Mit csináljak az ilyen anyóssal? Mással is volt ilyen? Mit csináljak ilyen helyzetben hogy ne legyen sértődés?

Figyelt kérdés

Én is szeretnék babázni de el jött hozzánk faluról, itt van 2 hete és itt akar maradni egész hónapban,tán hosszabb időre , úgy tesz mint egy szuper mami, állandóan a gyereket falja nyalja alig van időm a gyerekkel foglalkozni. Mindig megmondja mit hogy kell csinálnom.

Ami fontos hogy nem akarom megbántani mert a férjem anyja.

Régebben mikor meglátogatott minket, ugyanez volt, állandóan pörgött forgott a házban, takarított, a férjem meg azt hitte én hagyom, hogy ő takarítson és én meg nem csinálok semmit. Pedig egyáltalán nem így volt hanem direkt magától direkt pörgött forgott.

2021. szept. 10. 08:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
En be sem engedtem senkit bakker hat hetig. Eszik alszik az a gyerek,meg hasfajas sem indul. Annyi idom sose volt. Egy napig se birtam volna anyost. Küld haza. Raadasul indulna natha szezon,covid is van.
2021. szept. 10. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem az ilyet. Hát nem az lenne a fontos, hogy a kismamának meg teremtsék a nyugodt légkört, hogy tudjon a babájával foglalkozni, hogy szokjanak össze, ki alakuljon egy napi rutin, legyen elegendő teje? Ne azon agyaljon, hogy most főzni kell, mosni kell, takarítani, bevásárolni stb. Ezt mind megmondhatod neki. Hogy jön ő oda ahhoz, hogy "állandóan a gyereket falja nyalja alig van időm a gyerekkel foglalkozni". Neked kellene a gyereket állandóan nyalni falni és foglalkozni vele. Először is erről állítanám le. Ha pedig nem ért a szép szóból, sértődés jobbra vagy balra, húzzon haza oszt pörögjön otthon magának amennyit bír.
2021. szept. 11. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Irj kerdezo mi lett. Katasztrofa milyen hulye nők vannak...🤦
2021. szept. 11. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!