Miért van ez nálam?
Kislányom szeptemberben kezdte az ovit.Mindig is féltő anyuka voltam egészséges keretek között.De amióta ovis valami nagyon megváltozott bennem és most jutottam el arra a pontra, hogy ez nem egészséges és valamit tennem kell. Borzasztóan féltem szó szerint óvom, féltem minden lépését figyelem.Pl.most a nagyszülőknél vagyunk, ovi előtti kis pihi, kimentem vacsit készíteni addig papával volt mikor bementem látom, hogy egy régi autos egészségügyi dobozzal játszik(imád doktornéni lenni) ami nemis baj de az én fejemben megjelent olyan kép, hogy volt benne gyógyszer és megette és kiakadtam 😔 persze mondták,hogy abba nincs és miért is lenne, de nekem folyamatosan ezen pörög az agyam, hogy mi van ha mégis. Magyarul mondva magamba beszélem a dolgokat.
Ez ilyen hullámvölgy, és nagyon szeretnék változtatni és szeretnék újra az a laza anyuka lenni aki voltam aki félti az egyszem gyermekét normális keretek között 😔
Borzasztó nehéz erről beszélnem és nehéz leirni is. Kérlek ne itéljetek el...
Ez természetes és megis nézem,de ugye nem voltam bent így már csak arra mentem be,hogy pakolja és ugye előtte nem szeretem kimutatni,hogy mi megy végbe bennem akkor belenéztem és megkért feküdjek le és meggyógyít 🥰 régi ragasztótekercs ami már nem fogott melegítő zacskó (nevét se tudom) egy két géz lap volt benne.Én nyitogattam ki a zacskókat addig csak pakolászta.A másik unoka is ezzel játszik ezért is nem értem miért képzelem ezt,de a fejembe más van és sajnos ez rombol de nagyon 😔
Igen elgondolkodtam én is már pszichológuson 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!