Mièrt csinálja ìgy ezt anyám?
Szerintem nem tudsz. Értem hogy feusztrál mert félig te nevelted, de sajnos nem te vagy az anyja. Amit tehetsz, jogy amikor nálatok van akkor nem nyalod ki a fenekét. Nekem a hétvégi nagy alvásokkal semmi bajom, azzal sincs hogy csendes, olvas meg elvonul, én is ilyen voltam.
Ha nálatok megtanulja hogy hogyan kell gondoskodni magáról, majd feltalálja magát egyetem alatt.
Kb ugyan ez a felállás
En 30 vagyok, 2 gyerekem van már.
Van 2 kisebb tesóm. Öcsém 13, hugom 15éves.
Nem tanulnak, egész nap a csavargás megy, meg a "ilyen cipő kell", "erre kell pénz", "összetörött a telefonom". És még sorolhatnám. Persze mindent is megkapnak.
Ki van nyalva a seggük. Ha este 10kor Rolikának palacsinta kell, anyám este 10kor palacsintát süt. Egy nap 3félét főz, mert van a "családnak" (anya, nevelőapám és nagyobbik öcsém (20)), van külön a hugomnak, külön az öcsémnek.
A saját szobájukat is anya pakolja.
Konkrétan életképtelenek.
Ha itt vannak, én semmit nem teszek eléjük. Megy a pofavágás, anyának irogatás, inkább nem esznek, nem isznak. Nem is járnak sűrűn.
En le se tojom. Szeretem őket, félreértés ne essék. De én nem fogom anyámék helyett megnevelni őket. Ha életképtelenek lesznek, maguknak és anyámnak köszönhetik.
Az a szomorú, a környezetemben aki ebben a korosztalyban van, mind ugyan ez.
Azt hozzá se kell tennem, hogy én meg gyökeresen máshogy voltam nevelve. Kb mindenben az ellentéte nekik.
Nekem úgy tűnik, te nem a sorsáért aggódsz, hanem egyszerűen irigyled, hogy ilyen jó sora van.
Bízd a nevelését anyukádra!
Van saját gyereked, vele foglalkozzál!
Attól még, hogy anyukád főz/most/takarít a 16 éves lánya után, nem lesz belőle életképtelen ember!
Az én anyukám is elém rakta a vacsorát, amíg otthon laktam. S lám, most én rakom a saját családom elé.
Miért? Mert ezt láttam anyukámtól.
Szóval nem csinál ő rosszat. Egy 16 éves lány tanuljon, meg szórakozzon. Aztán ha oda kerül a sor, hogy már nem rakják elé a melegszenyát, akkor majd megcsinálja magának. Nem fog éhen halni. 😀
Nem lehet, hogy kicsit irígy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!