Mièrt csinálja ìgy ezt anyám?
Mondjuk az vicces,hogy anyukád ennyire kiszolgálja,valószínű nagyon gondoskodni akar valakiről.
Neked korán kellett felnőnöd ezért nyilván rosszul esik,hogy Ő még mindig anya kicsi lánya, ettől még nem lesz szerintem elkapatva,hogy anyukád megcsinálja a melegszenyát, a gond az ha képtelen erre amikor egyedül van otthon.
Nekem is nèha a fèrjem elèm rakja a melegszenyát, nem erről van szò. Szèp gesztus a törődès, de..
A gondom az, hogy konkrètan bevárja anyuèkat (vállalkozòk, este 6 után esnek haza), tehát ha èhes sem kèpes melegìteni a hűtőből, sem kèszìteni magának egy szenyát, rántottát, bármit. Inkább eszik chips-et a nasis fiòkjábòl, èhesen várja őket, megvárja, mìg kiszolgálják. Aztán anyám meg azt sem tudja hova kapkodjon már este.. Azt sem veszi èszre, ha itthon be kène nèha segìteni, rászòlva meg sosincs, csak általam. Kapát sem fogta mèg meg sosem a kertben, nagytakarìtani sem láttam soha. Termèszetesen nem az a baj, ha csendes, nem vagyunk egyformák, de az baj, hogy kb. egy kèpeslapot sem tudna egyedül feladni a postán. Az olvasás, tanulás nagyon szèp dolog, èn csak amiatt aggòdom mi lesz vele a kèsőbbiekben, hogy fog boldogulni az èletben. Számomra az egyik alap szülői feladat az az, hogy a valò èletre neveljem majd a gyerekem, persze ki lehet fejezni a szeretetünket a főzèssel (èn is imádok főzni a családra), de úgy gondolom ilyen idősen már nem csak a tanulás a kötelezettsège. Anyuèk meg tök jò fejek, engedik bulizni, pasizni, ottalvòsra is elengedtèk, ő meg semmit sem csinál itthon. Hát, engem ez zavar, de igazatok van, hagyom a fenèbe...
Nem kapál a kamaszgyerek. Nemár, ne boomerkedj 😆
Amúgy itt nem a lány a főprobléma, nem ő a gyökere ennek az egésznek, hanem a szüleid. Náluk kéne kopogtatni és nem a hugodat szidni.
15: ne ragadj már le kèrlek egy rèszletkèrdèsnèl, csak egy hirtelen kigondolt pèlda volt, omg 🙉 Legyen akkor egy csekk, egy hivatalos levèl. Na, remèlem ìgy már èrted a problematikát. Ha boltban is kèrni kell valamit vagy megszòlìtani valakit is nehezen teszi, azt is olyan halkan, bátortalanul, pont azèrt, mert sosincs semmi rábìzva ès nincs tapasztalata... olyan kis elveszett ès emiatt vannak aggodalmaim hogy mi lesz vele, ha továbbtanul? Nem a szomszèdja vagyok, hanem az èdes testvère, aki egy kis önállòságot szeretett volna belè nevelni, a jòszándèk vezèrel, hogy ne legyen pofáraesès ès ne èrje kellemetlenül a nagybetűs èlet, mert amúgy is kis èrzèkeny lèlek. Hallatlan, hogy aggòdom èrte egy olyan világban, ahol az ügyintèzèsnèl soha senmi sem megy simán, mindenki bunkò, továbbirányìtanak ezer helyre, a kutyát nem èrdekli mi van a másikkal, tisztelet a kivètelnek, sajna ilyen a világ, èbresztő. Engem is meglepett mennyi szrságot kellett elintèznem egyedül az Egyetemvárosban, emlèkszem mennyire elveszettnek èreztem magam az első napokban, pedig èn talpraesettebb voltam nála, közvetlen szemèlyisèg vagyok, mègis hazavágytam sokszor az elejèn. Zsèmbes öregasszony. Ha-ha, ez jò :) Kìváncsi volnèk mennyire felelne meg itt a szülőknek èlesben ez a felállás, hisz mindenki az èletre akar nevelni gyereket, mindig is ez van kihangsúlyozva, de most bezzeg jò az elvagyok otthon kötelezettsègek nèlkül sèma is. Èrdekes, èrdekes, na, mindegy.
Kapa? Öö, jah, lehet nagy újdonság ez neked, de faluhelyeken meg kell fogni nèha a kapát, ha azt akarod, hogy legyen a földben hagyma, krumpli, nem csak betotyogsz èrte a LidlÖBE az öko szütyőddel ès hazaviszed, nem ìgy működik xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!