Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnál béranyaságot? Ha...

Vállalnál béranyaságot? Ha igen, miért; ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Mondanom sem kell, nők válaszára várnék, de méginkább a kifejtésre miért.

2023. júl. 26. 09:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, szinte minden törvényes körülmények között.
Csak külföldi család vagy földrajzilag távol élő család részére.
Csak családon belül, ha pl. testvérem nem volna képes szülni.
Nem, a testem másra való.
Nem, mert nem tudnék lemondani a gyerekemről.
Nem! Erkölcsi / vallási / világnézeti okok miatt.
67 szavazat
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Mert nem vagyok tenyész allat, akkor leszek terhes, ha én maga, akarok gyereket, akit én akarok felnevelni.
2023. júl. 26. 09:56
 2/48 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Nem hiszem, hogy képes lennék kihordani egy "idegen" gyereket, hogy utána más nevelje fel.
2023. júl. 26. 10:02
 3/48 anonim ***** válasza:
29%
A béranyaság egy végtelenül beteg dolog.
2023. júl. 26. 10:07
 4/48 anonim ***** válasza:
71%

ma 10:07

Nem, a béranyaság egy lehetőség (ott ahol ez legális), hogy egy párnak saját gyereke születhessen úgy is, ha a nő valamiért nem tudja kihordani a gyerekét.

2023. júl. 26. 10:15
 5/48 anonim ***** válasza:
93%

Ez elég nehéz kérdés, mert egyrészt egy terhességet-szülést végigvinni úgy, hogy tudod, a végén más kapja meg a gyereket, lelkileg, érzelmileg nagyon megterhelö, még akkor is, ha saját gyerek és örökbe kell adni. Egy idegen gyerekét kihordani még nehezebb lehet szerintem.

De nemrég olvastam erröl egy béranya véleményét - neki csak lombikkal lehetett saját gyereke -, aki ezt úgy fogta fel, a hozzá hasonló vagy még nehezebb problémákkal küzdö szülöknek segít gyerekhez jutni, így szült már két gyereket. Viszont ö tartja a kapcsolatot a biológiai szülökkel meg a gyerekekkel is, szóval nem egészen vesztette el öket.

Viszont iylenbe kizárólag teljesen rendezett jogi hátérrel lenne szabad csak belevágni, és eléggé a határon van, hogy kinek mi fér bele és mi nem.

2023. júl. 26. 10:18
 6/48 anonim ***** válasza:
35%

Saját gyereket sem hordanék ki, nem még másnak. hogyne, cs.sszem szét a testemet a semmiért.

Napersze.

2023. júl. 26. 10:20
 7/48 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem valami tenyészállat vagyok.
2023. júl. 26. 10:27
 8/48 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Egyrészt szerintem rohadt nehéz a terhesség, 2 gyerekem van, én borzalmasan éltem meg a terhesség részét. Nincs az az indok, hogy még 1x is bevállaljam...

Másrészt ha már kihordom, megszülöm, nem lennék képes kiadni a kezem közül.

2023. júl. 26. 10:27
 9/48 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenkor a petesejt azé a nőé, aki nem tud szülni, ugye?
2023. júl. 26. 10:50
 10/48 anonim ***** válasza:
91%
9@ Agyhalott kizárólag te vagy , keversz fagyigépkent minden mást a témába, buta kibic .
2023. júl. 26. 10:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!