Vállalnál béranyaságot? Ha igen, miért; ha nem, miért nem?
ma 10:07
Nem, a béranyaság egy lehetőség (ott ahol ez legális), hogy egy párnak saját gyereke születhessen úgy is, ha a nő valamiért nem tudja kihordani a gyerekét.
Ez elég nehéz kérdés, mert egyrészt egy terhességet-szülést végigvinni úgy, hogy tudod, a végén más kapja meg a gyereket, lelkileg, érzelmileg nagyon megterhelö, még akkor is, ha saját gyerek és örökbe kell adni. Egy idegen gyerekét kihordani még nehezebb lehet szerintem.
De nemrég olvastam erröl egy béranya véleményét - neki csak lombikkal lehetett saját gyereke -, aki ezt úgy fogta fel, a hozzá hasonló vagy még nehezebb problémákkal küzdö szülöknek segít gyerekhez jutni, így szült már két gyereket. Viszont ö tartja a kapcsolatot a biológiai szülökkel meg a gyerekekkel is, szóval nem egészen vesztette el öket.
Viszont iylenbe kizárólag teljesen rendezett jogi hátérrel lenne szabad csak belevágni, és eléggé a határon van, hogy kinek mi fér bele és mi nem.
Saját gyereket sem hordanék ki, nem még másnak. hogyne, cs.sszem szét a testemet a semmiért.
Napersze.
Nem. Egyrészt szerintem rohadt nehéz a terhesség, 2 gyerekem van, én borzalmasan éltem meg a terhesség részét. Nincs az az indok, hogy még 1x is bevállaljam...
Másrészt ha már kihordom, megszülöm, nem lennék képes kiadni a kezem közül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!