Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Vera név adható ebben a...

A Vera név adható ebben a formában?

Figyelt kérdés
(Nem mint Veronika.)

febr. 6. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen
febr. 6. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkatársamnak ez a keresztneve, úgy tudom hivatalosan is.
febr. 6. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rokonomat is így hívják hivatalosan.
febr. 6. 10:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az aktuálisan anyakönyvezhető nevek listáját megtalálod itt: [link]
febr. 6. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Igen,lehet

( Zárójel,ami senkit se érdekel,de kívánkozik:Én Veronika vagyok,és gyűlölöm,ha Veráznak.)

febr. 6. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos adható
febr. 6. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Igen,de borzasztó. Ne vágd már le róla azt a maradék kis kecsességet.

Én, ha ilyen nevem lenne, Nikának becéztetném magam. Még akkoris, ha csak simán Vera lennék. Mert tudnám, hogy a nevemnek van egy hosszabb, szebb alakja, amit lehet így becézni.

A Vera önmagában nekem öregnénis,pórias.

Sőt, amúgy a Vera név hangzása az nekem nem kedves. Olyan, mintha amikor megszólasz valakit, nem is kedvesen hívnád, hanem rögtön degradálnád, csúfolnád, mintha rögtön ilyen lekezelő lennél vele, mintha nem is a nevét mondanád, hanem rögtön sértegetnéd; mintha csicskáztatnád; ledagradálnád egy kemény Verára, mintha nem is a nevét mondanád.

febr. 21. 12:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Én vagyok akit Veronikának hívnak,és minden szavaddal egyetértek. Vera,Verocska,Veroni,Roni,Nika...brrr. Én csak és kizárólag a Veronikát szeretem. Sajnos az emberek nagy része lusta,és nyavajog,hogy hosszú...így Veráznak,amire még nem vagyok hajlandó figyelni.

febr. 21. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!